Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi okoz sistergő hangot a...

Mi okoz sistergő hangot a fejhallgatóból?

Figyelt kérdés

Vettem egy Razer Blackshark V2 Hyperspeed headsetet és ha elkezdek mondjuk egy zenét lejátszani amit aztán megállítok ilyen furcsa sistergő hangot ad ki 15-20 másodpercig. Ha jól tudom ezt white noise-nak hívják legalábbis azok alapján amit láttam a neten. Ezt meg lehet valahogy szüntetni? Vagy mitől van ez?

Elküldtem szervizbe a terméket kétszer is. Mindkétszer visszakaptam hogy, ők nem tapasztalták ezt a hibát vakteszteket is végeztek stb és hogy tökéletesen működik.

Olvastam fórumokon, hogy valakiknél a géppel volt a hiba de az nem lehet mert három másik headsetet is kipróbáltam amiket régen használtam és ott nem tapasztaltam ilyet.

Ez a headset alapból wireless ezért arra gondoltam van valami interferencia de lehet vezetékes módban is használni és sajnos úgyis jelen van a probléma. Sőt amikor olyanja van még jobban is hallatszik.

A másik 3 headsettel összeségében kipróbáltam a 3.5 jacket, usb 3.0-at és a C csatlakozókat a gépen és mindegyik jó volt hangzásra. Ez akkor vagy téynleg egy hiba amit a szerviz nem ismer el vagy pedig ilyen a termék alapből. Csak így nem merek már lassan fejhallgatót venni nehogy kifogjak ilyen modellt. Mert erről sem olvastam rosszakat mikor vette.

aug. 30. 20:58
 1/5 anonim ***** válasza:

"Olvastam fórumokon, hogy valakiknél a géppel volt a hiba de az nem lehet mert három másik headsetet is kipróbáltam amiket régen használtam és ott nem tapasztaltam ilyet."

Hát éppen ezért nem működik rendesen!

A régi headset még régebbi bluetooth szabványt használt, amit tudott a géped is.

Az új fejhallgatóé: Bluetooth 5.2 / Bluetooth Codec: SBC

Ha a Bluetooth 5.2 támogatott a gépeden/telefonodon, akkor működnie kellene rendesen.

aug. 30. 21:37
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem a Bluetooth-összeköttetéssel használom. Van olyan is de nekem nincs bluetooth a gépben. Van egy sajat kis dongle-je a headsetnek. Azt ha csatlakoztatoma géphez akkor tudom összekötni a Fejhallgatóval. De kipróbáltam vezetékes módban is és ugye úgyis sistereg. A régi headsetek meg nem wirelessek voltak hanem épp vezetékesek ez a lényeg. Ez a Razer Blackshark még vezetékes módban is sistereg. a 8ezer forintos 4 éves JBL headset amire aztán nem vigyáztam mert csak épp egy gyors nincs más opcióként vettem annó... az teljesen jól működik.
aug. 30. 21:43
 3/5 anonim ***** válasza:
Más eszközre csatlakoztatva is ezt csinálja?
szept. 2. 10:59
 4/5 A kérdező kommentje:
Igen. Kipróbáltam a laptopommal, Ps5-el és még a telefonommal is. Mindenhol hallani hangot. Annyi + infó amit elfelejtettem, hogy ha bizonyos szintig halkítom akkor ez a hang is megszűnik de azért ne szórakozzunk már hogy 60-as hangerő alá kell hallkítsam a fejhallgatóm ahhoz hogy használni tudjam őgy hogy nem sistereg valami konstans a fülembe ha éppen nem játszik le semmi hangot.
szept. 2. 16:11
 5/5 anonim ***** válasza:

A mute gombot ha lenyomd rajta elvileg eltünik, esetleg a mic boostot kapcsold ki win11-ben, ha nincs ilyen opciód, akkor elvileg driver frissítés kell.

[link]

Lehet ez valami zajkioltásos dolog lenne, hogy összefügg a mikrofonnal..

szept. 2. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!