Van valamilyen módszer régebbi CD-k beolvasására?
Figyelt kérdés
Egy mezei külső olvasó pár lemezt nem tudott beolvasni, engem meg érdekelne, mi van rajtuk. Van valami speciális olvasó vagy bármi, ami többet tud?aug. 30. 14:52
1/6 anonim válasza:
CDRoller vagy ISOBuster. Az ingyenes verziók talán elegendők arra, hogy betekintést nyerj a cd-k tartalmába.
3/6 Közveszélyes Kontár válasza:
felkeresel olyan akinek hibatlanul mukodo regi belso univerzalis dvd meghajtoja van
es kiprobalod ott
ki tudja milyen az a kulso min sporoltak vele, ha valami fillerest vettel
mai korban ha kulsot veszel bluerayost kell persze az par tizes de megeri mivel hosszutavon barmire tudod majd hasznalni
cd t dvd t is kezeli ugyanugy
4/6 P.O.C. válasza:
Ki kell próbálni többet is. Bevált recept nincs. Gondolom annyira nem érdekel a tartalma, hogy súlyos összegeket otthagyj miatta egy adatmentő cégnél.
Ha karcos, vannak ilyen polírozó gépek. De ha az adattároló anyag öregedett el, akkor kevés remény van.
Nekem volt egy régi Sony még IDE csatlakozós CD meghajtóm az kb mindent megevett, ahol az új SATA -s meghajtók elhasaltak.
5/6 anonim válasza:
Attól függ mi történik ha behelyezed. Ha beolvassa a tartalmát, de megnyitni nem tudod, talán még részben menthető a tartalma megfelelő programokkal. Ha csak forog, "serceg", de nem történik semmi, esetleg a gép is lefagy tőle, akkor az olvashatatlan, esetleg adatmentők tudnak vele mit kezdeni, mert ők olyan technikával dolgoznak ami egy kis látható különbségből helyreállítja az adatokat, amit a lézer már nem lát. De ennek ára van, úgyhogy csak akkor érdemes ha pótolhatatlan a tartalma és nincs más megoldás.
6/6 anonim válasza:
Nekem a régi Windows 7-es gépem vált be erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!