Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik a legjobb PC?

Melyik a legjobb PC?

Figyelt kérdés
Összeraknátok nekem a lehető legjobb PC-t?

aug. 29. 20:09
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
63%
Mire legjobb? Mennyiért?
aug. 29. 20:17
 2/26 A kérdező kommentje:
Mindegy az ár. Csak a legjobb konfiggal.
aug. 29. 20:22
 3/26 anonim ***** válasza:
61%

Hát... Ha csak a PC kell, de nem számoljuk a monitort és egyéb perifériákat, és csak boltból megvásárolt dolgokat vesszük alapul (azaz nem egyedi egyénre szabott dolgokat), akkor olyan 3milliónál tetőzik a történet.

Én ilyet tettem össze több mint féléve még az Intel CPU-k problémák kiderülésének híre előtt. Ez akkor olyan ~2milla volt, és semmi csicsa nincs benne, csak erő. Persze a Intel CPU-nak azóta sincs semmi baja, ha lenne, cserélném is.

NZXT H7 flow Black

Corsair Professional Series 2022 HX1500i 1500W

Intel Core i9-14900K

NZXT Kraken 360

ASUS ROG Strix Z790-E Gaming WIFI

KINGSTON FURY 2x32GB 5600MHz DDR5

MSI RTX 4090 Suprim X 24GB GDDR6X

Elgato Game Capture 4K60 Pro MK.2

Western Digital Blue 2TB (2db)

Kingston 2TB M.2 NVMe 2280 Fury Renegade

Mielőtt valaki azon röhögne, hogy miért nem 6000Mhz a ram, akkor nem olvasta el a cpu specifikációt: [link]

De bemásolom ide is: Memory Types: Up to DDR5 5600 MT/s

aug. 29. 20:38
 4/26 anonim ***** válasza:
35%
i9-14900K ? Egy selejtes processzort ajánlasz neik?
aug. 29. 20:42
 5/26 anonim ***** válasza:
76%
Else olvastad amit írtam... csak kapásból a gépet nézted fogadjunk.
aug. 29. 20:44
 6/26 anonim ***** válasza:
0%
Nem.
aug. 29. 20:50
 7/26 anonim ***** válasza:
0%
Az a baj hogy neked lehet nincs de rengeteg embernek igen. Lutrira kifizetni egy valag pénzt? Természetesen nyers erő megvan benne ez nem kérdés de a rizikó is. Nincs bajom az Intel CPU-kal de ezt most kihagynám.
aug. 29. 20:52
 8/26 anonim ***** válasza:
75%

#4, #8-as... Akkor idézek...

- "Én ilyet tettem össze"

- "az Intel CPU-k problémák kiderülésének híre előtt"

- "Persze a Intel CPU-nak azóta sincs semmi baja, ha lenne, cserélném is." mármint az enyémnek

Remélem a szövegértés még megy, de akkor lefordítom a szintedre:

- "Én ilyet tettem össze": Ez nem gép ajánló, csak bemásoltam az enyém. (Nyilván nem állítok össze 0ról konfigot, mert időigényes)

- "az Intel CPU-k problémák kiderülésének híre előtt": Tudom, hogy az Intel CPU-knak rizikójuk van, de ahogy írtam ezt még a hír előtt vettem, tehát akkor még nem tudhattam. Vagy jövőbe látó vagy?Ilyen tekintetben a "Lutrira kifizetni egy valag pénzt?" kérdésed nem értelmezhető, mert jelenre kérdezel jelen kontexusban, mikor az általam kifejtett vásárlás több mint féléve történt az akkor elérhető információk mellet. Nyilván, most AMD based-et vennék.

- "Persze a Intel CPU-nak azóta sincs semmi baja, ha lenne, cserélném is.": Itt meg is válaszoltam a kérdésed, hogy ha megdöglene vennék újat AMD-ben.

aug. 29. 21:03
 9/26 A kérdező kommentje:
3-as és megvetted?
aug. 29. 21:14
 10/26 anonim ***** válasza:
66%

Persze. Hozzácsaptam még 1milla értékben még perifériákat:

- Logitech G Pro X 2

- Gigabyte M32U (3db) + állvány

- Razer Basilisk Pro v3

Bár többet dolgozok, mint játszok. Most úgy gondolom, hogy szerintem feleslegesen erős lett, mert nem nagyon használom ki. Van persze olyan időszak, mikor fel fűtöm a szobát vele (játék vagy GPU alapú videó kódolás), de esetek nagy arányában csak alapjáraton vagy kicsit terhelve megy.

Következő projektem egy házi NAS (1gép) és self-made privát cloud építés azaz +3 egyedileg összeépített gépek szerver céllal, rack szekrénybe építve. Csak a szekrény 120ezer, plusz a gépek bele, plusz: hálózati switch, szünetmentes, stb. Legutóbb, mikor terveztem az is olyan ~2milla volt. Csak a 6db 8TB NAS HDD lenne 700ezer. -.-'

aug. 29. 21:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!