Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Számítógép konfigomon min...

Számítógép konfigomon min változtassak?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Játékkal (CS2)-vel kapcsolatos problémám van.

Csak és kizárólag Cs2-vel játszom semmi mással.

Sajnos szerintem a Windows 11 Pro frissítés + a mostani cs2-es update után sokkal kevesebb lett az fps-m, ráadásul már régebbről is fps droppjaim vannak.

Lennének kérdéseim:

1.,A számítógépembe egy 500gb-os laptop hdd van rakva ez befolyásolja bárhogyan is az fps-t? (Okozhat fps droppot?)

2.,Elég lenne egy: GTX 1660 Super videókártyát vennem a mostani GTX 1650 Super helyére?

Mit javasolnátok a Configomon, min változtassak?

Válaszokat előre is köszönöm!

Számítógép cfg-m:

[link]

(Laptop HDD az utolsó 2 kép)

[link]

[link]

aug. 27. 21:20
 1/6 anonim ***** válasza:
75%
dual channel ram kell játékra.ssd kellene,ezek sem drágák,ez is okoz fős dropot.a kártya pedig a kerettől függ.nem tudom mennyi fps a cél,de ez nem valami erős kártya.vehetnél 1080-at is ha van jó tápod, vagy valami újabbat.
aug. 27. 21:55
 2/6 anonim ***** válasza:

Dual channel memória, SSD meghajtó és egy reinstall.

Processzor hűtő az gyári? Ritkán de előfordulhat, hogy kevés, thermal throttling is szokott mikrolaggot okozni ha nagyon meleg a proci. A videokártya szerintem elég neki.

aug. 27. 23:28
 3/6 anonim ***** válasza:

Cs2-re ezeket venném.

SAMSUNG 500GB 980 M.2 PCIe M.2 2280 MZ-V8V500BW

Sapphire Radeon Pulse RX 6600

[link]

[link]

https://www.youtube.com/watch?v=jkKZy5CFni0

aug. 28. 11:25
 4/6 anonim ***** válasza:

Egy ssd mindenképp ajánlott, ég és föld. Magát a játéksebességet nem befolyásolja, inkább csak a betöltési sebességet. De hát maga a gép ezerszer reszponzívabb, főleg W10-11 rendszeren, ami már csak SSD-n hajlandó gyors lenni.

RX 6600... abból is inkább az XT, ha belefér a keretbe. (Vagy 6650XT~ugyanaz)

aug. 28. 18:24
 5/6 anonim válasza:
Nem írtad a processzort. És sem számítottam rá de cs2-nél nagyon sokat számít a cpu. Nekem gyakorlatilag megtriplázta az fps-emet ugyanazzal a videókártyával. Már régen volt de valami i5 4xxx-ről váltottam i5 10xxx-valamire.
szept. 13. 18:10
 6/6 anonim ***** válasza:
#5 Ott van az első fotón, egy Ryzen 5 3600-a van.
szept. 13. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!