Miért szakadozik a telefonnal felvett videó?
Figyelt kérdés
Xiaomi redmi note 11 telefonom van azt vettem észre, hogyha videózok meg megakad a kép amikor visszanézem a videót, de felveszi és le is játssza, csak néhány helyen szakaadozik van valakinek ötlete miért lehet?aug. 26. 20:25
1/1 anonim válasza:
Általában akkor szaggat a videófelvétel/lejátszás ha túlzottan dolgozik a processzor a telefonban és/vagy kevés a memória. Túlmelegedéssel szokott járni, olyankor visszavesz a telefon az erőforrásokból.
Side-note:
Nekem pont nemrégiben döglött be a Redmi Note 11-esem. 2 évet bírt, előtte/utána is meg voltam elégedve a Xiaomi-val. Nálam a bekapcsoló gomb melegedett indokolatlanul, szervízben azt mondták nem para, majd ha nem megy akkor menjek inkább vele (nem hivatalos szervíz). Sajnos odáig fajult a dolog, hogy pár hét alatt el kezdett beégni a kijelző (lila-fekete foltok), 1-2 nap alatt a fél képernyő lila lett, pöttyökben.
(vettem egy Note 13-at, meg vagyok vele elégedve)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!