Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Vajon miért csak az USB 2-es...

Vajon miért csak az USB 2-es csatlakozóim nem működnek?

Figyelt kérdés

Ilyen használt gépet vettem Elitedesk 705 g4 sff és csak az usb3-as portok működnek, pedig ugyanoda vannak ráforrasztva az alaplapra, szóval még az sincs, hogy ne lenne valami kábel összedugva. (mert eleve nincs)

Valami overcurrenetes hibát ír ki. Végig néztem az összes portot és nem láttam jelét, hogy bármi rendellenesség lenne, bele lenne valami szorulva.

Ellenben ami hibája még van a gépnek az az, hogy a kis elem ami az alaplapon van az le lehet merülve, mert ha kihúzom akkor mindig elállítódik az idő.

aug. 26. 18:49
 1/7 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
60%
csereld ki elemet elsonek
aug. 26. 19:20
 2/7 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

attol meg hogy egymasra tornyoztak oket az usb2 eseknel lehet valami serules

gondolom szetszedni javitani ezt az usb pogacsat nem lenne konyu, de cserelni se lehet az ha pont ilyenre akarod

[link]

errol van szo?

elol is van 4 azok milyenek azok se mukodnek?

Mert azok mar nem egyhelyen vannak

usb vezerlo kulon van a 2 es 3 hoz, azzal is lehet gond

aug. 26. 19:32
 3/7 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

[link]

ez alapjan nincs egymason

hatul 2 van lan csati alatt usb 2

elol is 2

egyik se mondhati hogy egymasra lenne tornyozva kulonbozo verziok

az a 4 egymason mind 3 as, az mind mukodik?

bar valoban ss jelzes csak ket alson van szoval gyarto jol irja, vagy ez a kep rosszul?

aug. 26. 19:43
 4/7 A kérdező kommentje:

A hátsóknál van 4 van egymás tetején, a két alsó ami 3-as asszem azok mennek, a 2 felső nem. (ami mellett SS usb jel van az megy, ami mellett csak szimpla usb jel (egy kábel háromfelé ágazik szimbolum) meg nem)

Mellette van 2 ami fölött ott a hálózati csatlakozó (ami működik) azok nem mennek.

Elől van 4 + 1, amiből az USB-C-set nem tudtam még kipróbálni, mert nincs kábelem hozzá, a 2 usb3-as az megy, a 2 usb2-es meg nem.

Ezért gondolom, hogy inkább valami driveres hiba lehet, mert nem létezik, hogy pont így purcanak meg.

(Tudtommal az USB vezérlők a prociban vannak, vagy legalább a többségük)

aug. 26. 21:19
 5/7 A kérdező kommentje:

A linkelt képek jók, annyi a különbség, hogy a vga port helyett is Displayport van.

Bár 3-as képe szerint a 4-es sorban mindegyik usb3-as, csak azt nem értem, hogy akkor a szimbólum mellette miért nem olyan.

aug. 26. 21:22
 6/7 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

#5 en se azert mondtam

pl. Lehet bios frissites kellene

HP oldalan erdemes szetnezni

driverekert szinten

pl chipset driver van e laphoz

aug. 26. 21:36
 7/7 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

Usb vezerlo fizikailag egy/tobb chip szokot a lapon lenni

kepen eleg nehez megtalalni

de chipsetbe is beepithetik

(tehat nem a prociban van, mint a memoria vezerlo pl.)

* "en se azert mondtam" =

en se (ertem), azert mondtam #3 utolso kerdesem

ujonan lett telepitve? Milyen rendszer?

aug. 26. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!