Szervizben leadott kerti gép javitására olyan árajánlat jött e-mailban amit nem fogadok el ! jeleztem, de akkor ki kell fizetnem a bevizsgálását amí szerintem írreális! ha nem fizetem akkor mi van ?
Figyelt kérdés
aug. 26. 12:31
1/4 anonim válasza:
Valószínűleg, amikor leadtad, akkor aláírtad, hogy ki fogod vizetni a bevizsgálási díjjat, ha nem kéred a javítást. Ezt a legtöbb helyen előre közlik.
2/4 anonim válasza:
Akkor nem kapod vissza. Dolgoztak vele, mert megállapították a hibát, nyilván nem ingyen dolgoznak. Még jófejek is, hogy ha kéred a javítást elengedik a bevizsgálási díjat, azt se lenne kötelességük (bár nyilván benne van a javítás árában az is, csak nem verik nagydobra).
3/4 anonim válasza:
Te dolgoznál ingyen?
Mert az árajánlathoz munkavégzés is tartozik.
Persze azért kérdés, mit szedtek szét (nyilván), és mennyit kérnek érte.
És még össze is kell rakni!
4/4 anonim válasza:
??? Nemár, megrendeltél egy szolgáltatást és fizetni kell? Tényleg?! Beteg egy világ.
A kerti gépek javítása sokszor közelíti a totálkárt. Legutóbb egy nem induló fűnyíróval fárasztottak, ami még amikor működött rezonált mint a fene.
Kés, gyujtó tekercs, gyertya, olaj, tanksapka csere + 10.000-ret kértem 27000Ft volt a történet pedig semmi komoly nem volt.
Ma 69000-ért újat kapsz. Egy motor megbontásos történet ritkán éri meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!