Intel Pentium Dual Core E6500 erős processzor fejlesztésre?
Az i3 sem 775... Nem mindenkinek van pénze új gépet venni, ezt a Phenom-mániásoknak üzenem. Van amikor örül az ember, ha 10-15ezerért egy procit le tud cserélni olyanra, ami jobb. Igen, a 775 egy megszűnő platform, blablabla, dehát van akinek erre van pénze az ilyet vesz.
Az E6500 elég jó proci, igaz 775-ben is van sokkal jobb: E7xxx, E8xxx, sőt van 4-magos is: Q8xxx, Q9xxx. De ezek nem minden 775-ös alaplapba mennek bele, alaplap típusa alapján ki lehet deríteni mi az a max ami megy benne. Úgy E6600-ig szokta bírni az össze C2Dou-ready, de alapvetően még egymagosra tervezett alaplap.
Utolsónak megy a pont!:)Hát ez az,nincs rá keret hogy 3 évente cserélgessem a lapokat meg a processzorokat!Meg amúgy is mit csináljak a régivel?A kutya se akar használtat venni.Az én konfigom most lesz 3 éves decemberbe.1.8 Ghz Celeron van benne.Költséghatékonyság szempontjából nem cseréltem le.Mert ingyen vágták hozzám.Most lett csere érett.Nézegettem az E6500-ast bolt válogatja,15-17 között már be lehet szerezni.
Na igen,a phenom rajongók...Utolsó neked milyen konfigod van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!