Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Adott egy Dell laptop, ami a...

Adott egy Dell laptop, ami a mai nap folyamán egyik pillanatról a másikra nincs kijelzése, mi lehet a baj ?

Figyelt kérdés

Egy Dell Inspiron 15 3511 laptopról van szó, délelőtt még használatban volt, működött majd ebéd utána már eltűnt a kijelzés.

Fekete az egész, tápellátást kap, mert a laptop hűtő, egér is bekapcsol azonnal.

A mozgatás hatására sem villan be semmi,így az érintkezési hibát félig meddig ki is zártam.

Nem lett ráöntve, rácsukva semmi, gyakorlatilag tényleg egyik pillanatról a másikra produkálta ezt.

Áramtalanítás is történt, de az sem hozott sikert.

aug. 21. 21:11
 1/6 anonim ***** válasza:

Ennek annyi. Kijelző csere, egyáltalán hány éves? De van egyik másik lehetőség, hogy az integrált VGA okozza.

[link]

aug. 21. 22:04
 2/6 A kérdező kommentje:
1 éves sincs ... 2026ban fog le járni a garancia. A héten nem tudjuk elvinni szervizbe, ezért bátororkodtam itt megkérdezni, hogy hátha járt más is így és tud rá megoldást :/
aug. 21. 22:09
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha garanciás, akkor ne csinálj vele semmit. Amint tudod vidd el garanciáztatni.
aug. 21. 22:14
 4/6 anonim ***** válasza:
Olvasd el,amit belinkeltem, lehet, hogy egészen apró hiba ez az egész. Módszeresen menj rajta végig, nem kell a többséghez nagy szaktudás. Egyébként egy abszolút kiváló, de Windows 11-re nem alkalmas Thinkpad laptopom van, de újként ez a Dell is szóbajött. Még nem vettem meg.
aug. 21. 22:15
 5/6 A kérdező kommentje:

Na a helyzet az, hogy helyre állt a probléma.

Kihúztam mindent és megvártam, hogy lemerüljön az akkumulátor. Következő nap, ahogy újra töltőre tettem bekapcsolt és lett kijelzés. Fogalmam sincs, hogy ez mit jelent és miért csinálta, de legalább most jó 😃

aug. 24. 09:48
 6/6 anonim ***** válasza:
4-es vagyok. NA UGYE, egészen apró hiba, amelyik helyre is állt. Használd egészséggel.
aug. 24. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!