Egy ilyen gépen jól lehet vágni 1440p videókat?
Gond nélkül, gyorsan alkalmas lesz video vágásra és élőzésre néha? A korábbi I3 10100F és GTX 1070 Ti nem mindig teljesítette a legjobban a feladatot ezért váltottam. A videokártyának mindenképp képesnek kell lennie mindent elfuttatnia 1440p-ben még ha nem is a legmagasabb grafikán és a videókat is ezzel együtt jól megvágnia.
Gigabyte B560 Aorus Pro Ax
Intel Core I9 11900
2x16gb 4000mhz ram
2 x 1TB M.2 SSD
Gainward GeForce RTX 4070 Ghost
Msi Mag A-BN 750W
kazan proci
5600 (sima) harmad, negyed fogyasztassal 2 mag 4 szalal kevesebb megis kb. ugyan azt nyujtsa
szoval procicserehez ha lapvaltas is kellett...
amugy termeszetesen hasznalhato
hasznaltan ugy 40-50 ert proci elmegy ha teljesitmeny art nezzuk
ujonan is van szerinted megeri 2,5-3x os arat? csak hogy tobbet fogyaszon gep? nyarakon biztos nagyon jol fog jonni plusz klimatizalo felesleges tobbletmukodese
Engem nem az érdekel, hogy mi lenne jobb vagy rosszabb, mert ez van és kész! Meg, hogy mi menbyit fogyaszt nyílván egy 9-es processzor nem fogyaszt keveset. És ha váltok egyszer valamire akkor olyan valamire fogok váltani mint az új Ryzen széria. De nekem öt évre elég szokott lenni egy gép (kivéve a vga, de ez sincs mindig így) , tehát addig is jönnek ki újabb szériák. Az tény, hogy egy I5 12400, 12500 lehet, hogy jobb választás lett volna még ígyis. De nem erősebbek a legtöbb esetben játékra. A Ryzen 5 5600 amiben IGP, sem Intel feachurek amiket a video vágó programok támogatnak jobban mint az AMD-t tuti nem lett volna jobb. Fejleszteni úgysem fejlesztettem volna pár évig még munka mellé sem de egy 14600K már nyílván jobb processzor mint a mostani. De olcsóbban és kevesebb rohangálással jött ki az, hogy csak simán processzort cseréltem. Azt az I5-öt megvettem volna leghamarabb három év múlva.
Engem az érdekel, hogy ez mennyire jól alkalmas azokra a feladatokra amikre nekem kell az 1-2. válaszoló szerintem jobb is ha meg is kímél a hülyeségeitől!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!