Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Eee pc-re windows 8.1et hogyan?

Eee pc-re windows 8.1et hogyan?

Figyelt kérdés

Van egy Asus eee pc-m, még kb 10 éve vettem, akkor még ugye windows 7 volt az elterjedt rendszer, de javítsatok ki ha nem így van. Szóval most gondoltam egyet és elővettem h megnézzem, arra jutottam hogy maximum adattárolásra jó, másra nem. Ugyanis a böngészőbe nem nyit már meg oldalakat, mivel már nem támogatott rendszer, szóval a lényegi funkciója kb kuka . Gondoltam csinálok egy bootolható pendriveot amire ráviszem a win 8.1 telepítőt. De nem engedi telepíteni, mivel problémája van a felbontásaal, kevesli azt. Gondoltam rákötöm a monitort hdmi kábellel, (úgy 1080p felbontású) elég szép, és h úgy indítom el a telepítőt, el is indult, elkezdte tölteni szépen. Írta hogy a gép többszőr is újraindulhat telepítés közben, viszont valahol 30%-nál megált a töltés és ki dobta a hibaüzenetet, hogy a telepítés sikertelen.

Szóval ezekután megkérdezem h mit lehet akkor kezdeni ezzel a netbookal ha ennyire nem megy neki? Kuka? Jó adattárolásra jó de semmi másra.

Vagy van rá valami megoldás hogy fel telepítsem a windows 8.1et?

aug. 17. 20:01
 1/6 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
9%

masik gepbe rakod tarolojat

vagy ebbe alaplapra epitett nem kiveheto?

de amugy nem ertelem ha "tarolasra" jo akkor win7 el miert nem jo neked ugy?

8.1 miert lenne jobb hogy netezhess?

pontosan milyen tipus ez

nincs cimke aljan?

aug. 17. 20:11
 2/6 anonim ***** válasza:
86%

8-at felejtsd el!

Vagy 7 vagy 10 de mindkét esetben ssd a kötelező.

aug. 17. 20:23
 3/6 anonim ***** válasza:
89%

Nekem eredetileg win7 volt rajta, nagyon lassú volt, úgyhogy puppy linuxot tettem rá, nagyon jól dolgozott.

Szerintem egy mint valami alap desktoppal is mehet rajta.

aug. 17. 21:35
 4/6 anonim ***** válasza:
65%

Szerintem is puppy linuxot a bestiának 🤣

[link]

aug. 17. 21:52
 5/6 anonim ***** válasza:
93%
Nagy valószínűséggel túl gyenge, de azért legközelebb pontos modellt, vagy adatokat írj, mert ilyen néven volt vagy 50.
aug. 18. 13:03
 6/6 A kérdező kommentje:
Fel raktam, teljesen jól viszi!
aug. 19. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!