Miért fagy le állandóan az újonnant épített gép játék közben? Talán az rtx lenne a hiba?
Egy idő után semmire nem akar reagálni a gép játék közben és egyszerűen be fagy a kép, se kattintás, és billentyűzetre sem reagál egyszerűen be fagy és úgy marad, mitől lehet ez?
(Jelenlegi config röviden össze foglalva)
Proci: Ryzen 7 5800x
Ram: 16gb ddr4 (dual channel)
Proci hűtő: Be quiet Pure Rock 2 FX
Videokártya Rtx 4070ti
(Tudom gyenge kártya, stb.. stb.. Én is erre gyanakszok hogy kevés lesz 1080p-hez)
És igen, tudom az rx9700xt sokkal jobb, terveztem cserélni. De egyenlőre még nincs rá keret.
Addig is nem lehetne valamit tákolni hogy működjön rendesen?
alaplapodat se tudjuk (nem csak tapod)
nem tudjuk memtesztet csinaltal e mar
nem tudjuk miert rtx re gyanakszol, miota arra valtottal azota van gond?
(pl. elsonek mas gepben kellene kiprobalni vga t mas megoldas a tesztelesere mincs)
veget pedig elpoje kodtad igy egesz kerdesed veszit a komolysagabol, csomo amd kari volt/van adott nvidia arkategoriakban amiket mar most vehettel volna
azt sem tudjum rtx alatt azt erted e hogy bekapcsolt ray tracingal jon elo ez a hiba csak?
stb. stb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!