Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért fagy le állandóan az...

Miért fagy le állandóan az újonnant épített gép játék közben? Talán az rtx lenne a hiba?

Figyelt kérdés

Egy idő után semmire nem akar reagálni a gép játék közben és egyszerűen be fagy a kép, se kattintás, és billentyűzetre sem reagál egyszerűen be fagy és úgy marad, mitől lehet ez?

(Jelenlegi config röviden össze foglalva)

Proci: Ryzen 7 5800x

Ram: 16gb ddr4 (dual channel)

Proci hűtő: Be quiet Pure Rock 2 FX

Videokártya Rtx 4070ti

(Tudom gyenge kártya, stb.. stb.. Én is erre gyanakszok hogy kevés lesz 1080p-hez)

És igen, tudom az rx9700xt sokkal jobb, terveztem cserélni. De egyenlőre még nincs rá keret.

Addig is nem lehetne valamit tákolni hogy működjön rendesen?

aug. 17. 13:49
 1/5 anonim ***** válasza:
Táp??
aug. 17. 15:33
 2/5 anonim ***** válasza:
ÉS csak játék közben?
aug. 17. 15:50
 3/5 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

alaplapodat se tudjuk (nem csak tapod)

nem tudjuk memtesztet csinaltal e mar

nem tudjuk miert rtx re gyanakszol, miota arra valtottal azota van gond?

(pl. elsonek mas gepben kellene kiprobalni vga t mas megoldas a tesztelesere mincs)

veget pedig elpoje kodtad igy egesz kerdesed veszit a komolysagabol, csomo amd kari volt/van adott nvidia arkategoriakban amiket mar most vehettel volna

azt sem tudjum rtx alatt azt erted e hogy bekapcsolt ray tracingal jon elo ez a hiba csak?

stb. stb.

aug. 17. 16:19
 4/5 anonim ***** válasza:
Talán túlmelegszik valami.
aug. 17. 16:35
 5/5 A kérdező kommentje:
Cooler Master 700W 80+ Elite Nex N700 MPW-7001-ACBN-BEU a jelenlegi tápegységem, az alaplap meg ASUS TUF GAMING A520M-PLUS II
aug. 17. 19:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!