Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ennyiért megéri a jobb process...

Ennyiért megéri a jobb processzor? (hp pavilion)

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Megéri a drágábbat megvennem? Egyetemre van szükségem a alptopra, játszani nem fogok rajta, viszon ha gyors még sok megnyitott ablakkal is az előny.

Csak ilyen visszahajtható laptop jöhet szóba nálam.

aug. 17. 13:18
 1/7 anonim ***** válasza:
43%
Neked kell tudnod. Nekem nem érné meg, de én i5 6. gen.-t használok. Nézd meg az általad használt programok javasolt konfigját. Az orientál.
aug. 17. 13:30
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Döntsd el neked megéri e a különbözet, nincs nagy különbség.
aug. 17. 13:31
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm neketek, megvettem az olcsóbbat. Inkább egy rendes hátizsákot veszek.
aug. 17. 13:52
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem futtatsz CPU heavy programokat minimális (kb észrevehetetlen) a két processzor különbsége. 16GB ram egy i5-el marha sok böngésző lap megnyitására alkalmas, közben futhat office,discord,online stream...stb amit csak akarsz.
aug. 17. 13:55
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem éri meg, az i5 1335U csak egy átkeresztelt i5 1235U. Azóta megint át lett keresztelve talán Core 5 125U-ra meg lehet hogy még egyszer át lesz Core 5 225U-ra ugyanaz a 12. generációs proci.
aug. 17. 19:38
 6/7 anonim ***** válasza:

Az előző válaszolónak segítek a 13 a generációt jelöli a 35 a típust az U, hogy mobile processzor. Az Ultra termékcsalád egy vadonatúj változat új architektúrával.

A kérdést feltevőt ne befolyásolja amit írtam, ezt csupán az #5-ösnek írtam.

aug. 17. 19:49
 7/7 anonim ***** válasza:
#6 Nem a Core Ultra-ról beszéltem, alsó kategóriának megjelent mellette a Core széria hasonló névvel ami a 13. gen frissítésése, csakhogy a 13. gen-ből a kisebbik 2+8 magos verzió valójában a 12. gen 2+8 magos átkeresztelve lévén az összes fizikai specifikáció megegyezik.
aug. 17. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!