Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Külső merevlemez probléma,...

Külső merevlemez probléma, lehet rá valami megoldás?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egy régi samsung m3 külső merevlemezt használat közbe véletlenül lerántottam a kábeljével és leesett a földre, nem esett nagyot, csak a gépházról esett le és vastag bőr tokba van. Azóta ha csatlakoztatom a géphez egyből kiadja a hangot, amikor valami csatlakoztatva van hozzá, a merevlemez ledje világít, van amikor folyamatosan, van amikor villog is mintha töltene és váltogat villogás, meg sima folyamatos világítás között. Csatlakoztatás után kb 5 másodpercig halk kerregő szerű hangot ad ki, ami nem tudom, hogy eddig is volt-e, vagy csak az esés óta. A tálcán megjelenik a biztonságos leválasztós ikonja, eszközkezelőbe is megjelenik, tulajdonságoknál azt írja hogy megfelelően működik, viszont azt írja hogy 0 byte, a meghajtók között meg sem jelenik.

Kipróbáltam másik gépen, új adkábellel, driverek legfrissebbek vannak fent, próbálkoztam pár törölt, sérült file visszaállító programmal, de azokba se jelent meg a merevlemez.

Ez így kuka, vagy van valami, amivel próbálkozhatnék, hogy legalább le tudjam róla menteni a dolgokat? Néztem youtubeon ajánlanak ilyen átalakító dokkolókat, hogy azzal van rá esély, lenne értelme egy ilyenre beruházni?

aug. 16. 14:28
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld meg kivenni a házból és közvetlenül csatlakozni a gépbe.
aug. 16. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!