Milyen TV-t válasszak PS5-höz?
Figyelt kérdés
Szeretnék tv-t venni PS5-höz meg filmnézéshez, de nem tudom, hogy érdemes-e több pénzt kiadni egy 120hz-es, VRR támogatott TV-ért. Csak ilyen souls-like, és Last of Us féle játékokkal játszok.aug. 13. 15:53
1/3 anonim válasza:
Igazából rajtadmúlik mennyire fontos a 120fps. Alacsonyabb grafikával szokott járni.
2/3 anonim válasza:
Ezt a listát is ajánlom figyelmedbe mert ez mutatja mik azok amik egyáltalán mennek 120 FPS el.
3/3 A kérdező kommentje:
Én olyasmit is hallottam, hogy 60 fps-nél is hasznos lehet a VRR, mert nem tudja a konzol megtartani a 60-at minden játéknál. Ez mennyire igaz?
aug. 14. 15:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!