Szerintetek megéri most steam decket venni?
kb 110-130ezerért lehet kapni használtan (újonnan 200e alzánál)
tudom, hogy a "megéri" egyén függő, de kiváncsi lennék a véleményetekre
Célom vele: retro emulátornak használnám (ps2/switch/ps3)
Mit érdemes tesztelni, ha használtan vennék?
melyik valtozat? feltetelezem arban amit irsz tehat legolcsobb
mivel ritkasag megerheti
Sok minden nem tud elbszódni rajta amit nem veszel észre azonnal. Mozgasd meg, szét akar-e esni, látszi-e rajta sérülést, sarkoknál főleg, a kijelzőn, thumbstickek körül. Futtass pár játékot amiről előtte nézel tesztet hogy lásd kb ott teljesít-e, mást nem nagyon tudsz nézni.
Személy szerint LCD változatot semmiképp nem vennék, én a kisebb OLED et(512) vettem amikor kijött, de már bánom hogy nem köhögtem ki a nagyobb árát a tükröződésmentes(illetve kevésbé tükröződő) üveg miatt - lehet fóliával trükközni, de az élességet mindenképp befolyásolni fogja.
Szerintem az egesz handheld gaming vicc kategoria, utazas kozben meg a wcn jatszani boven eleg egy telefon.
Ha meg egy akkora cuccot cipelsz, akkor inkabb tablet telefon, annak mar elfogadhatobb kepernyo merete van ennyi penzert.
egyszerűen kényelmesebb mint pc n, vagy konzolon játszani.
Ez egyeni izles, nalam csak a pc gaming johet szoba, beleerve a kenyelmet is.
S23 ultra telefonom van a PS2 bőven elmegy vele (még a switch is), xbox kontroller használom tartóval, de eléggé nehézkes tartani és bluetooth-al nem a legjobb, gondolkodtam egy gamesir vagy razer kishi féle kontrolleren, de nem akarom, hogy hamar lemerüljön vagy túlmelegedjen a teló
Szóval ezért akarnék venni egy steam decket, mert erősebb és az akkuja is jobban bírná
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!