Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerintetek megéri most steam...

Szerintetek megéri most steam decket venni?

Figyelt kérdés

kb 110-130ezerért lehet kapni használtan (újonnan 200e alzánál)

tudom, hogy a "megéri" egyén függő, de kiváncsi lennék a véleményetekre

Célom vele: retro emulátornak használnám (ps2/switch/ps3)

Mit érdemes tesztelni, ha használtan vennék?

aug. 11. 13:26
 1/8 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

melyik valtozat? feltetelezem arban amit irsz tehat legolcsobb

mivel ritkasag megerheti

aug. 11. 14:56
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Sok minden nem tud elbszódni rajta amit nem veszel észre azonnal. Mozgasd meg, szét akar-e esni, látszi-e rajta sérülést, sarkoknál főleg, a kijelzőn, thumbstickek körül. Futtass pár játékot amiről előtte nézel tesztet hogy lásd kb ott teljesít-e, mást nem nagyon tudsz nézni.

Személy szerint LCD változatot semmiképp nem vennék, én a kisebb OLED et(512) vettem amikor kijött, de már bánom hogy nem köhögtem ki a nagyobb árát a tükröződésmentes(illetve kevésbé tükröződő) üveg miatt - lehet fóliával trükközni, de az élességet mindenképp befolyásolni fogja.

aug. 11. 15:45
 3/8 A kérdező kommentje:
mondjuk: [link]
aug. 11. 15:45
 4/8 anonim ***** válasza:
53%

Szerintem az egesz handheld gaming vicc kategoria, utazas kozben meg a wcn jatszani boven eleg egy telefon.

Ha meg egy akkora cuccot cipelsz, akkor inkabb tablet telefon, annak mar elfogadhatobb kepernyo merete van ennyi penzert.

aug. 11. 15:52
 5/8 anonim ***** válasza:
#4 Nem kell vinned sehova, egyszerűen kényelmesebb mint pc n, vagy konzolon játszani. De nem is ezek helyett van, hanem mellettük. Megnyomom a gombot és azonnal visszakerülök a játékba ott ahol hagytam, ugyanígy készenléti módba kapcsolom, ezt semmi más nem tudja. Nem akarok telefonos játékokkal játszani mert egyrészt faék egyszerű kb mindegyik, másrészt meg a hátam közepére nem kívánom az érintőképernyőt. A SD egy hordozható pc, köthetsz köthetsz rá monitort, rakhatsz rá akár windowst is ha akarsz, modolhatod a játékaidat rajta, sokkal több annál mint aminek láthatóan gondolod.
aug. 11. 20:25
 6/8 anonim ***** válasza:
Egyébiránt PS4 szintű hardver van benne, nincs telefon ami ilyen teljesítményre képes, pláne nem 2.5-4 órán keresztül. A többi hordozható cuccnak meg a szoftvere nincs ezen a szinten(többnyire csak kapnak egy mezei windowst aztán viszhall).
aug. 11. 20:28
 7/8 anonim ***** válasza:

egyszerűen kényelmesebb mint pc n, vagy konzolon játszani.

Ez egyeni izles, nalam csak a pc gaming johet szoba, beleerve a kenyelmet is.

aug. 11. 20:51
 8/8 A kérdező kommentje:

S23 ultra telefonom van a PS2 bőven elmegy vele (még a switch is), xbox kontroller használom tartóval, de eléggé nehézkes tartani és bluetooth-al nem a legjobb, gondolkodtam egy gamesir vagy razer kishi féle kontrolleren, de nem akarom, hogy hamar lemerüljön vagy túlmelegedjen a teló

Szóval ezért akarnék venni egy steam decket, mert erősebb és az akkuja is jobban bírná

aug. 11. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!