Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Folyamatos lefagyások ?

Folyamatos lefagyások ?

Figyelt kérdés

Sziasztok

A számítógépem folyamatosan megakad vagy lefagy. Amikor jó pillanatában van akkor tényleg gördülékeny és komolyabb programokat is megnyit gyorsan de a következő percben már egy chrome-tól is lefagy. Nem tartanak sokáig kb 15mp de idegesítő. A feladatkezelőben már minden felesleges programot letiltottam. Ennél jobban nem értek hozzá, bár ezek alapján nehéz megmondani hogy mi baja lehet de azért valami tippeket elfogadnák.

AMD Ryzen Threadripper 1900X

8,00GB Single-Channel DDR4 @ 1064MHz (15-15-15-36)

ASRock X399M Taichi

AMD Radeon RX 6700 XT

köszönöm

aug. 8. 14:46
 1/5 CspCsj ***** válasza:
68%

Threadripper + 8GB RAM ???

A végén még kiderül, hogy SSD helyett HDD tárolón van a rendszer....

aug. 8. 16:48
 2/5 anonim ***** válasza:

Vicces lenne, ha tényleg HDD miatt laggolna a rendszer. :)

Nyiss egy feladatkezelőt és nézd meg mi eszi melyik eszközt amikor fagy.

A single channel ddr4-2133 alapján az sem kizárt, hogy egy bios reset után minden defaulton van.

aug. 8. 17:40
 3/5 anonim ***** válasza:
38%
Régi lap,gondolom nincsenek frissítve az alaplapi driverek.főleg a VGA miatt kéne.meg a biost is ha már rászánod az időt,pci-e slotot stb.
aug. 8. 18:16
 4/5 A kérdező kommentje:
SSD van benne. A drivereket akkor megpróbálom frissíteni, a bioshoz annyira nem értek úgyhogy én ahhoz nem nyúlok most.
aug. 8. 18:56
 5/5 anonim ***** válasza:
Én ránéznék egy HDSentinel-el az SSD állapotára is. Sok mindentől lehet. Akár kipróbálhatod azt is, hogy másik ssd-vel bootolsz egy win10-et és csekkolod akkor produkálja-e a fagyást.
aug. 9. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!