Miért nem megy a Tv a számitóval?
Figyelt kérdés
Fekete a kép, elvileg tök jó videókártyám van a régi asztali PCmen, régen össze is volt kötve egy másik tv-vel, mind 4 porton probaltam az okosSamsungon? Mi leget a baj? Tv-n nem tudok vmit beállítani?aug. 5. 08:49
1/5 A kérdező kommentje:
laptopom működik a Tv-vel. Elavult lenne a videokártyám?vagy nem tekertem be elegge az átalakítót?
aug. 5. 08:53
2/5 anonim válasza:
Ennyiből nem lehet megmondani. Milyen az a 4 port? Milyen átalakítóról beszélsz? Milyen "elavult" videokártya?
3/5 A kérdező kommentje:
mkst nezem hogy ket videokimenet van a gépen megpróbálom a másikat. A 4 hdmi konnektorrol beszeltem a Tvn. Du megnezem, ha nem muxik kuldok egy kepet. Elavult alatt arra gondoltam, hogy tul okos neki a Tv, de rajottem, h vszeg nem ez a gond, vmi mas. Lehet meg Tv beallitas, nemtom.
aug. 5. 09:50
4/5 anonim válasza:
Átváltottál a távirányítón a megfelelő bemenetre (Src/Source)?
5/5 A kérdező kommentje:
Rajottem, jobban be kellett csavarni a kis csapokat. thx =)
aug. 5. 19:23
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!