Egy ilyen gépen elfutna a Gta 5?
AMD Athlon X4 760K
6gb ram
GeForce 7600 GS 256MB GDDR3
És ez már van annyi retro kategória, hogy magas áron el lehessen adni?
Nem fut el.
Nincs annyira retro kategória, nem ér semmit kb.
Nem. A megjelenéskori gépigénnyel számolva, ha a videokártyád egy GTS250 lenne, akkor eldöcögne. Nem tudom, mennyire nőtt meg a gépigény a frissítések hatására, de kisebb biztos nem lett.
A videokártya már ma is az.
Így fut a 8400GS-en még 360p-ben sincs meg a 20fps. A 7600 GS ettől egy kicsit erősebb. De azon sem lenne jobb az élmény. És az ilyen régebbi hardvereket nem követem annyira, ezért nem is értek hozzájuk annyira. De ha nem kapta meg még csak minimálisan sem a DX10 támogatást sem a kártya akkor el sem fog indulni. Ezen a kártyán inkább 2010 előtti játékok futtatására lehet alkalmas és azokat sem jól.
Használtan ha betudsz szerezni egy RX 470-570 8gb vagy GTX 960, 1050 Ti szintű kártyát akkor azzal már lehetne játszani néhány 2019 körüli címmel is de a processzor ennél újabb játékokra szintén nem lesz alkalmas, bár ezek a kártyák is ha el is viszik az újabbakat akkor is döcögős lesz a legtöbb. És a processzor még ezekben a kártyákban is képes lenne hagyni. De ott az RX 560 4gb is amit hardveraprón már néha 10K alatt is simán hozzád vágnak. Az elég is lenne ebbe a gépbe, de a cpu még ettől is gyengébb szerintem.
Minimum egy GT 710, egy I3 2. Generációs proci, 8gb ram kell, hogy lowon 30fps+ legyen a gta 5.
Laptopon gt 710m, I3-3110M, 8giga rammal lowon van 45 fpsem, onlineba ha teli session örülök ha 25 megvan, alapból az is 30-35fps.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!