Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik a legjobb Xbox kontroll...

Melyik a legjobb Xbox kontroller, ha az egyetlen szempont a költségkímélés?

Figyelt kérdés

Számítógéphez szeretnék Xbox kontrollert használni.

Xbox One S kontrollerem van, de az akksi nem jó már benne, a micro USB portból már csak kicsúszik a kábel, vagyis használhatatlan. Egy új kontroller 20000Ft vagy több, ennél olcsóbban szeretnék kijönni.

Olyan alternatívát keresek, ami értelemszerűen olcsóbb mint egy valódi Xbox kontroller. Lehet vezetékes is, csak legyen meg benne minden, ami egy valódiban is benne van, és a fogása is hasonlítson hozzá.

júl. 31. 15:57
 1/6 anonim ***** válasza:
Egyes időszakokban 14-15 ezrekre lemegy az ára leárazva, ha kibírod november-decemberig nélküle. A pár ezer forintos utánzat minősége gyatra, és hamarabb is megy tönkre.
júl. 31. 16:11
 2/6 A kérdező kommentje:
Milyen boltokban szokták leárazni?
júl. 31. 16:13
 3/6 anonim ***** válasza:
Pótakksi párezer forintos tétel...
júl. 31. 16:20
 4/6 A kérdező kommentje:
Azt kifelejtettem, a számítógépemben nincsen Bluetooth modul. Nem tudom vezeték nélkül rácsatlakoztatni.
júl. 31. 16:21
 5/6 anonim ***** válasza:
Az is filléres árban megy.
júl. 31. 16:25
 6/6 anonim ***** válasza:
Én egy vezeték nélküli Xbox360 kontrollert használok amit 13 éve kaptam a konzolhoz. Géphez vettem egy utángyártott adóvevőt Aliexpressről (vagy akkor még eBay) 1-2-ezerért. Elemek helyén Eneloop akksik vannak, azt töltöd, noncs csatlakozó amit dugdosni kellene hogy tönkremenjen. Joystick-et cseréltem még Aliról fémre, mert a gumi elkopik idővel. Gondolom egy ilyen használt kontroller nem lehet drága
aug. 1. 06:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!