Milyen és hány kábele van enne a tápegységnek?
Figyelt kérdés
A gyártó oldalán megnéztem, de nem nagyon tudtam eligazodni rajta. Valaki, aki okosabb nálam, az megtudná mondani érthetően, hogy miből mennyi van?
Seasonic G12 GC-750W Gold
Egy RX 7800XT-hez menne, aminek 2x8 pines a tápcsatlakozója, jó lesz ez a táp hozzá? Köszi előre is!
júl. 30. 13:38
1/6 anonim válasza:
3 darab 6/8 tűs PCI Express tápcsatlakozó van rajta a leírása szerint:
szóval bőven elegendő lesz.
2/6 anonim válasza:
De hát ott van a specifications oldal alján ráadásul képekkel hogy miből mennyi van...
3/6 anonim válasza:
Moduláris a táp. 3 6+2 pin PCI-E kábelt adnak hozzá, abból annyit csatlakoztatsz amennyire szükséged van.
4/6 anonim válasza:
#3 Ez nem moduláris táp, fix kábeles és ott van az oldal alján miből mennyi van és a #1 is csatolta a képet...
5/6 A kérdező kommentje:
Szóval a 8/6 pin annyit akar jelenteni, hogy 6 van egybe + 2 amit le lehet választani róla és így van összes 8? Csak ezt nem tudtam értelmezni, a képeket én is észrevettem.
júl. 30. 14:01
6/6 anonim válasza:
"Szóval a 8/6 pin annyit akar jelenteni, hogy 6 van egybe + 2 amit le lehet választani róla és így van összes 8? "
Így van, ezzel biztosítják, hogy egyszerre lehessen 6 illetve 8 tűs PCI Express tápaljzatokat használni (a 6 tűs tápcsatlakozónak hasonló a kiosztása a 8 tűshöz képest: [link] )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!