Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Thermaltake UX200 SE ARGB...

Thermaltake UX200 SE ARGB hűtő jó egy Intel Core I5 14600K processzorhoz?

Figyelt kérdés

Vagy 11 forintig bezárólag milyen hűtőt ajánlotok, akkor ha ezt a processzort nem nagyon engedem ki a Power Limitet teljesen, akkor letudja hűteni ez a hűtő?

ASUS Prime H770-Plus D4 Alaplap esetén mondjuk szerintem nem is nagyon tudnám húzni. Mert a lap nem igen támogatja az oc-t Z lapom meg nincs.

júl. 29. 11:00
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem rossz, de vannak ennél jobb választások is amik vagy olcsóbban majdnem ilyenek, vagy hasonló áron jobbak pl:

Alpenföhn Ben Nevis Advanced 130mm, Thermalright Assassin King 120 SE ARGB, Thermalright Burst Assassin 120 ARGB, Deepcool AK400

júl. 29. 11:18
 2/5 anonim ***** válasza:

Ez új proci? Mi helyett lesz?

Nem lenne elég egy i5 13600K/14500?

[link]

Sokkal kevesebbet fogyaszt, jobb hűteni, a lap is jobban viseli.

júl. 29. 11:27
 3/5 A kérdező kommentje:
Már megvan a proci mit fogyaszt kevesebbet? A 14500 ebből a szempontból lehet jobb választás lett volna, de a 13600K meg úgy tudom ugyanaz fogyasztásra és hőtermelése. A 14600K-t csalk a kicsit magasabb alap órajel miatt vettem meg. Amúgy Thermalright hűtőkön én is gondolkodtam.
júl. 29. 11:36
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha megvan akkor megvan, de hűtőre többet költenék. Egy ilyen azért jó lenne rá.

[link]

Nem tudom a H lap mennyi belepiszkálást enged, de meleg az lesz gazdagon 14700k alap beállításokon frankón felmelegíti a 360-as AIO-t is. Az undervoltot szereti, de ez H lapban nem tudom, hogy letséges-e.

júl. 29. 12:03
 5/5 anonim ***** válasza:
A 14500 PL2-je 154W, a 14600K-é 181W. A 14700K nem tudom hogy jön ide a 254Wattos PL2-jével 🤷
júl. 29. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!