Kritikus hibát kernel-power forrással mi okoz leggyakrabban?
Figyelt kérdés
újra előjött egy eltűntnek hitt régebbi hiba, váratlan újraindulások. nézem az eseménynaplót de semmit sem értek belőle, ezt jelöli meg. A rendszer úgy indult újra, hogy előtte nem állt le megfelelően. "Ez a hiba azért fordulhatott elő, mert a rendszer nem válaszolt, összeomlott vagy váratlanul megszűnt az energiaellátása." táp lehet a ludas? előző hetekben nyúztam nyüstöltem erősebb játékkal, semmi ilyesmit nem produkált de a naplóban azt látom hogy 1-3 hónapon belül tartó tünetmentes időszak után előjön ez folyamatosan. 10 éve lett összerakva a gép2024. júl. 28. 16:48
1/3 elistvan válasza:
Nálam a nagy igényű külső tápos vga. Pedig jó a tápegységem márkás. Amióta az alkatrész kikerült nem jönnek elő ilyen gondok.
2/3 A kérdező kommentje:
nemrég cseréltem vga-t, előzőnek 2 6 pines csatlakozója volt ennek csak egy, feltételezem kisebb áramfelvétel és nem is terhelésre jön elő hanem random váratlanul
2024. júl. 28. 18:17
3/3 anonim válasza:
Nálam teljesen jól működő hépekben is folyamatosan kirakja. Nem kell foglalkozni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!