Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért ráz a PC USB portba...

Miért ráz a PC USB portba dugott USB-C kábel?

Figyelt kérdés
A telót rendesen tölti, csak természetesen lassabban mint a gyári 33w töltő, és nem értem, hogy miért ráz ha hozzáérek. Ugyanazt a kábelt ha telefontöltőbe dugom akkor nem ráz, pedig azon elméletig nagyobb áram jön.

júl. 23. 23:16
 1/8 anonim ***** válasza:
Többi porton ugyanez? Másik kábellel ugyanez a helyzet PC-be dugva?
júl. 23. 23:24
 2/8 A kérdező kommentje:
Mind a 4 porton ráz. Másik kábelt nem próbáltam, mert csak ez az egy van. Eredeti Motorola kábel, ami a telóhoz járt, nem valami utángyártott gagyi. Mindenhol ép szigeteléssel. A telefontöltőt is ugyanabba a konnektorba dugtam, ahol előtte a pc táp volt, és azzal nem ráz.
júl. 24. 00:09
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
feltetelezem ez egy asztali gep nem egy laptop. ami a laptoppal ellenben nem csak 45-90w-os hanem mo djuk 300-500w. na most azt is merem feltetelezni, hogy a gep nincs foldelve es fa asztalon vagy gumiszonyegen van. ha igaz, irom a megoldast :D
júl. 24. 01:11
 4/8 anonim ***** válasza:
zavarszűrő kondenzírovaty
júl. 24. 10:08
 5/8 A kérdező kommentje:
Az 500w és a fa asztal stimmel, a földelés már kérdéses. A konnektorban van föld érintkező, de hogy valóban be van-e kötve az már más kérdés. Albérleti ház, nem tudom, hogy 3 kábel van-e a falban. Amilyen putri az egész, könnyen el tudom képzelni, hogy csak fázis és nulla van.
júl. 24. 10:43
 6/8 anonim ***** válasza:

"3 kábel van-e a falban"

2 kábelel sem kellene ráznia

aug. 17. 07:29
 7/8 anonim ***** válasza:
Hát dehogynem. A zavarszűrő feszültségosztó miatt.
aug. 17. 10:23
 8/8 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

tapbol is kisporolhattak vagy mast (is)

alaplapnal is elofordulhat szinten (sporolas, hiba)

amugy tenyleg halozat lenne jo normalis elsonek

persze lefoldelhetsz barmit

ezert tartanak sokan cserepes nagy novenyt otthon

mert azt locsoljak sok fold is van benne

belenyomod darócot es meg van oldva

aug. 17. 20:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!