Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Lehet attól lassú a gépem,...

Lehet attól lassú a gépem, hogy a vinyó kábeléről loptam áramot a videokártya ventilátorához?

Figyelt kérdés
Vagy ha nem ettől, akkor mitől lassú? Működik rajta minden, de marha lassú, vírus nincs rajta, KIS van telepítve.
2009. jan. 6. 17:15
 1/3 anonim ***** válasza:
nem, attól nem lehet lassú, az áramellátásnak ehhez nincs köze. Általában a rossz beállítások, illetve a túl nagy igényű programok miatt lassú egy gép. (régi gépeket nagyon megterhelik a gépnél sokkal újabb programok)
2009. jan. 6. 17:36
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem olyan nagyon régi gép, P IV 2.26, 512 RAM. Nem telepítettem az utóbbi időben semmi újat és az xp is csak 3 hónapos rajta. Lassulásra egy példa: eddig a 7zip 9-1000 KB/s körül tömörített ki, most ez max. 1500. Meg rengeteget kell várni 1-1 műveletre. Mivel, illetve hogyan lehetne megállapítani, hogy esetleg milyen hardvereszköz miatt lassú?
2009. jan. 7. 02:27
 3/3 anonim ***** válasza:

Szerintem sem hardware hiba. Sokkal inkább valami megy a háttérbe. ... Lehet, hogy valami olyan, aminek nem kellene.

pl. trójai, vírus, baktéri ... izé, rootkit...

Attól, hogy a víruskeresőd nem veszi észre, attól még lehet rajta valami.

2009. jan. 10. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!