Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Legolcsóbb gép PUBG-re?

Legolcsóbb gép PUBG-re?

Figyelt kérdés

Használtan szeretnék venni direkt egy PUBG-re alkalmas gépet.

Ilyen tippekre gondolok, mint I5 4690K + GTX970???

Szóval igazán oldschool, és olcsó legyen, mert nagyon kevés megspórolt pénzem van.

2024. júl. 17. 16:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

10

Sokkal jobb ha nem erőlteted fel régi hardverre, jobb döntés ha rendesen fel tudod rá tenni.

2024. júl. 17. 23:45
 12/16 anonim ***** válasza:

#8 4790K-t jó lappal hűtővel "anyámkínjával" pont annyiért árulnak amiért középkategóriás mai cuccot kapsz. Retró, jó volt, de nem éri meg (ha csak nem ez a vágyad).

#10 az R5 3600 vagy i5 10400 (ne toljam az AMD reklámot) sokkal jobb választás mint egy "Old School" öreg csúcsgép. És igen a Win11 hardver ellenőrzésen is csont nélkül átmegy.

2024. júl. 18. 09:44
 13/16 anonim ***** válasza:

#12 Persze, egyetértek. Azért rengeteg időbeli, más dolog van, amivel érdemes számolni, nem csak a nyers 1/több magos teljesítménnyel.

Viszont nem értem a nagy lepontozást, mert (szerintem) akkora hazugságot csak nem írtam, hogy OC-val kb ugyanott van !jelenleg! játékok alatt, de emellett a +4 szál, fejlettebb codec támogatások, kevesebb biztonsági rés, és elég nagy fejlesztési lehetőség az AM4 platform miatt.

Szeritem már a R5 3600-at is olyan 20-25k körül utánad dobják.

2024. júl. 18. 13:15
 14/16 A kérdező kommentje:

Én mindenkit felértékelek, mert én a tippekre vagyok kíváncsi.

Szerintem OC nélkül is kb. egyformák, és végül úgyis magam döntöm el mit szeretnék.

Az első hozzászólót sem én értékeltem le, aki azt írta 4 mag felejtős. Pedig az i3 10105F kemény dió. Én mindenkit felnyomok a tippekért. S köszi!

2024. júl. 18. 16:05
 15/16 anonim ***** válasza:

Persze, az oké hogy "hiába csak 4 mag, de 1 magos teljesítménye elég jó", de attól még instabilitási gondok léphetnek fel amikor a 4 mag nem elég, ugyanaz, amikor elfogy a VRAM a videókártyánál, vagy még rosszabb is.

GPU-nál az a "legjobb" ha 100%-on van kihasználva, viszont ha a proci pörög közel maxon, akkor folytonos FPS droppok léphetnek fel.

2024. júl. 18. 17:05
 16/16 A kérdező kommentje:

15#

Ebben van valami. Ez miatt írnak a modern játékokra i7eket már, mert az 8 fizikai magot tartalmaz (az újak). Energia spórolós magok nem izgatnak engem, és a játékokat sem.

2024. júl. 18. 19:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!