Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » NZXT gépházakról mik tapasztal...

NZXT gépházakról mik tapasztalatok?

Figyelt kérdés

júl. 15. 15:23
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Tobb ezer review talalhato NZXT gephazakrol az interneten.
júl. 15. 15:24
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen! Megnéztem jópárat és agyba-főbe dicsérték, de ha az NZXT szponzorként adja a terméket akkor ez el is várható, így ezek csak reklámok. Én arra vagyok kíváncsi mennyit bírnak 5-7-10 év alatt.
júl. 15. 15:36
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha a 20 éves noname házak még bírják akkor az NZXTk is fogják.
júl. 15. 16:20
 4/5 anonim ***** válasza:

NZXT mindenképp a nevesebb gyártők közt van, minőségibbek a termékei. Nem a legvékonyabb lemezből vannak.

De nyilván ez sincs gyémántból... fizikai sérüléseknek ez sem áll ellen. Karcok, ütések, festéklepattanás... ha olyan helyen van, akkor ezeket nem tudod elkerülni.

júl. 16. 08:53
 5/5 anonim válasza:
NZXT H7 Flow-m van, teljesen meg vagyok vele elégedve. Masszív, telepakoltam ventikkel és nem rezegtetik be. Kényelmesen elfér benne egy 360 aio hűtés. Jó légáramokat lehet benne kivitelezni, jól átgondolt ház szerintem.
júl. 20. 08:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!