Addot egy regragon mittra k551 bill. a probkémám az lenne vele hogy cs2 kozbe szavazni kéne nem nagyon enged mivel nem erzekeli az f1 billentyuzetet lehet én nyomtam valamit el nem tudom sajnos nem találkozot ezzel valaki rajtam kivül mi oldotta meg?
Figyelt kérdés
#Redragon #billentuyzet
júl. 10. 14:25
1/3 anonim válasza:
Ahogy látom, játszadozás helyett inkább korrepetálásokra kéne járnod, amíg nem késő.
2/3 P.O.C. válasza:
Magán ezen a billentyűzeten nem nagyon lehet elnyomi semmit. Nézd meg más programokba. Pl egy random programba, pl Chrome, Word, stb. elő kell hoznia a súgót. Ha nem hozza, halott a switch. Elvileg néhány tartalék switch -et és kiszedő készletet is kellett kapnod a dobozban. Ha nem, akkor kicseréled egy olyan gombéval, amit soha az életben nem fogsz használni.
3/3 A kérdező kommentje:
neten néztem ott érzékeli szóval nem értem 🙁 1. te meg menj már az anyad édes picsájába köszi
júl. 10. 18:13
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!