Legális így átírni az IMEI-t?
Szia!
Én a helyedben nem vennék ilyen telefont. Elsősorban azért nem, mert a kiállított telefonokat nem a megvásárlásra találták ki, hanem arra, hogy a boltokban meg lehessen nyomkodni őket, tehát reklámcélú termék.
A másik dolog pedig az, hogy nem tudsz biztosra menni, hogy igazat mond-e az eladó, mivel az imeihez csak nullákat ír. Ez azért olyan érdekes, mert azok a telefonok sem tudnak felmenni a hálózatra, amelyeket a szolgáltatók letiltottak tartozás miatt (tehát részletre vásárolt készülék, aminek a részleteit "elfelejtették" fizetni). Én még keresgélnék hardveraprón, és vennék egy normális telefont, és nem csinálnék magamnak ilyen problémákat. Az Imei csere nem egyszerű, mert ahhoz a komplett alaplapot is cserélni kell, ami munkadíjjal meg mindennel együtt 6 számjegyű összeg bőven.
Rendben van, akkor lemondok róla.
Köszönöm a válaszokat.
Én elgondolkodnék rajta, hogy a bolti demo telefon, hogy kerül a Jófogásra. Amúgy ha rárakják a gyári szoftver-t, akkor kap IMEI-t is, de ezt csak a forgalmazó tudná megcsinálni hivatalosan, ahol megint csak előjönne, hogy "honnan van".
Meg nézd meg a "további hirdetéseit"..
(Media Markt os tablet, pont arra gondoltam hogy onnan hozta ki a másikat, a demosat, papucs..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!