Mennyit javulhat a grafikus teljesítmény?
Sziasztok! Van egy nem játékos laptopom, amibe egy darab 8 GB-os memóriamodul van. Ha bővítem mondjuk 2x8-ra és dual csatornás lesz, kb mekkora grafikos javulás várható? (Nem kimondottan ezért bővítem, ez csak járulékos dolog lenne)
(AMD 5500U, Ram sebesség 3200Mhz)
Köszönöm a válaszokat!
Csak azért gondoltam, mert a grafikus kártyáknál is számít a memória sávszélesség. Mondjuk a GPU teljesítménye nem lesz jobb ettől. De mindenképp kell több RAM, a Bluestacks megeszi.
Köszi.
"GPU teljesítménye nem lesz jobb ettől"
Ezzel meg is válaszoltad a saját kérdésed. Ha a grafikus teljesítmény nem lesz jobb, akkor a grafikus teljesítmény nem javul...
Előtte:
3D mark: 6523
Graphics: 6247
Physics: 9962
Combined: 5500
Utána:
3D mark: 10930
Graphics: 10899
Physics: 11823
Combined: 10011
Köszönöm a sok "nagyon okos hozzászólást".
Külön köszönet #8-nak, aki arra használja az oldalt amire kitalálták. (Hasznos válaszokat ad 😉 )
További köszönet anonymousrante nevű felhasználónak, aki miután haszontalan választ adott, még privát üzenetet is küldött, és megsértődve csúnya dolgokat mondott. Ahogy nézem nem az első eset volt. Hogy mi volt az üzenetben nem részletezném inkább. Viszont egy másik felhasználónak a követklezőt küldte:
"Milyen szánalmas viselkedés a részedről, képtelen vagy dönteni, gyenge vagy, képtelen vagy megmondani ha nem tetszik valami, félsz attól, hogy mit gondolnak mások.
Bennem nincs meg ez, én szabad vagyok, veletek ellentétben."
Kemény...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!