Problémám adódott a vga-mal kapcsolatban, bizonyos időközönként kiad egy rövid krekegő hangot, nem a venti, inkább a hdd jelegzetes krákogására emlékeztet, aztán rövid időre elmegy a kép, és van hogy a driver leáll.ötlet valakinek?
nézd meg a hdsentinelt a vinyókkal minden rendben van?
csinálj egy stesssz tesztet min hasal el..
töltsd le a bluescreenviewot ott is megmutatja mi áll le ha kékhalált kap a gép vagy lekapcsol stb.
milyen kártyáról van szó? milyen procid van?
mikor volt takarítva a kártya ill a gép? v újrapasztázva a proci ill a kártya?
Akkor mindenekelőtt szedd szét a kártyát, teljes takarítás, újrapasztázás. Aztán meglátod, hogy azután is csinálja-e.
Egyébként meg ha használt videokártyát veszek alapvető, hogy ha megkapom, azonnal atomjaira szedem, kitakarítom, újrapasztázom. Tudom, az eladók általában odaírják, hogy frissen takarítva, pasztázva, de én csak magamban bízom, mert akkor van a kártya kitakarítva és pasztázva, ha én csinálom.
Okozhat driver crash-t a melegedés? Egy nagyon megbízható eladótól vettem egyébként a kártyát kb egy éve, eddig nem is volt vele semmi gond. Szoktam figyelni a hőfokokat és 60 fok fölött nem nagyon láttam.
Ha ez megoldhatja a problémát akkor egy thermal pad csere és pasztázás megér egy próbát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!