Nem ismeri fel a videókártyát a laptopom. Mi lehet a baj?
Hellósztok. Van egy Asus X50SR laptopom. Már egy jó ideje csinál furcsa dolgokat, de nem igazán figyeltem fel rájuk különösebben. Ilyeneket hogy: leállítanám a Start menüböl, de nem áll le, vagy ha leáll akkor újraindul. Ha le akarnám hibernálni, újaindul. Most pedig az a bajom hogy nem ismeri fel a videókártyát. Valamelyik nap játszottam egy játékkal, kilépett belőle magától, és átállította a felbontásom nagyon kicsire, és most a beállításokba csak 2 felbonást enged 800x600 és 1024x768.
Mi lehet a baj??!! Igaz elég sok mappám van a gépen nagyon sok kép zene, játék és '!szerintem! ez lehet a baj. Szerelőt nem tudok hívni ma, de nagyon fontos lenne, hogy megtudjam csinálni. Én mikor felhívom a szerelőt, azt mondom hogy újra kéne pakolni a gépet. Azaz ő letöröl minden adatot, és így olyan a gép mintha új lenne. De nem formázza azt még én is tudnám (csak jólenne tudni, hogy mit jelent!) Tényleg, ha formázom, azzal pontosan mit is csinálok? Egyébként, azt hogy csinálom meg, hogy teljesen 'újrapakolom a gépet'? Köszönöm a segítséget előre is! Nagyon fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!