Vettem egy logitech G535 fejhallgatót a napokban és az a problémám vele hogy ha felveszem a hangot a fejhallgatón akkor a gépen (windows) is felveszi, de én külön szeretném kezelni a kettőt. Valami tipp hogyan lehet megoldani?
Figyelt kérdés
2024. jún. 29. 13:40
1/10 anonim válasza:
Veszel olyan fejhallgatót, ami a saját hangerejét állítja, nem a forrásét..
2/10 A kérdező kommentje:
értelmes választ vártam...
2024. jún. 29. 14:12
4/10 A kérdező kommentje:
hát nem igazán ez nem épp oldja meg a problémám mivel más bajom nincs vele csak ez
2024. jún. 29. 14:14
5/10 anonim válasza:
Mit nem lehet azon felfogni, hogy ez nem egy állítható feature?
6/10 A kérdező kommentje:
hát ha mondjuk ezt írtad volna elsőnek akkor nem lenne ez... nem bunkó módjára válaszolsz
2024. jún. 29. 14:19
7/10 anonim válasza:
A fejhallgató passzív eszköz, azt a hangot adja amit a forrástól kap. Ha állítod a hangerőt, akkor a forrásét állítod. De nem értem ezzel mi a baj, hiszen eléred a kívánt hatást, változik a hangerő a fülesben.
8/10 A kérdező kommentje:
az hogy szerintem nem elég hangos az előző fülesemhez képest amit külön is lehetett állítani de valami tipp arra milyen beállítást érdemes rá tenni a G HUB-on?
2024. jún. 29. 14:24
9/10 anonim válasza:
Ez egy EU előírás a hallásod védelmében. Semmi sem fog olyan hangosan szólni mint eddig, mármint ami consumer elektronika. Audiofil éa stúdió kategóriában fog, de ahhoz nem csak olyan füles kell, hanem forrás is.
10/10 lali51 válasza:
Próbálkoz a CheVolume programmal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!