Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez mennyire jó gép játékra?

Ez mennyire jó gép játékra?

Figyelt kérdés
[link]

2024. jún. 29. 12:15
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Szerintem megéri mert nem nézitek a fogyasztást ha napi szinten használom nem mindegy hogy, 30% több áramot fizetek vagy nem.Legalábis én igy láttom
2024. jún. 29. 22:09
 22/27 anonim ***** válasza:

18-as

Mármint a 3060 meg a 4060 Ti közt van 5-10%? Hát nagyon nem... 35-40 inkább.

Igen, arról lehetne beszélni, megéri-e... Mert szerintem is egy Radaon 7700 XT vagy 7800 XT jobb vétel, ha új kártyákat veszünk alapul. De láthatóan a kérdező ragaszkodik az Nvidiához, ami amúgy egyáltalán nem rossz kártya, kicsit drága, hát istenem, az ő pénze, nem a miénk. Illetve energiahatékonyságban valóban jól eltalálták a 4000-es szériát, ezt aláírom.

2024. jún. 29. 22:36
 23/27 anonim ***** válasza:
50%

#20 te nagyon a cseh 2-őt nézed 🤣 Játéktól függően 30-45% az előnye, ez egy 4060ti, 4070-et ajánlgattunk neki. Ő szerette volna 4060ti 16 GB-t.

Szerintem ez is ő volt:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__..

Gondolkodik pár napja ezen a dolgok, és az előzményekhez képest nagyon penge gépet rakott össze, ami jól fejleszthető.

2024. jún. 29. 22:50
 24/27 A kérdező kommentje:
Igen az is én voltam és már lassan egy hete nézek minden boltot.Az amd-ben meg nem bizok annyira még ha proci jó szólgálatót tesz majd akkor jön a bizalom is.De nekem túl kockázatos amd videókártya mert eddig csak inteles voltam.
2024. jún. 29. 22:58
 25/27 anonim ***** válasza:

Semmi kockázata nincs AMD videokártyát venni. Általában jobb ár/érték arányt képvisel. De az Nvidia felskálázása jobb, jobb a RayTracing teljesítménye. Ha CUDA kell az is nekik van. Nekem GTX750ti volt az utolsó Nvidiám idáig, azóta volt Rx580 8GB, most meg egy Rx6600xt-m van. Minden játék megy rajtuk God of War, Jedi survivor, Call of Duty.

Emellett videót vágok és utómunkázok a géppel, mint mellék állás. Van használva rendesen. 😉

Idáig semmiben nem korlátorzott a Radeon. De simán veszek Nvidiát, ha úgy jön ki a lépés. Nem vagyok fanatikus eggyik irányba sem.

2024. jún. 29. 23:19
 26/27 anonim ***** válasza:

Ha olyan boltból akarsz gépet ahol előre összerakják neked és jó ár-érték arányban jössz ki akkor az Ipont tudom ajánlani PCX eléggé túlárazott. A kérdésben szereplő gép nem éppen egy rossz gép. De az az alaplap a Ks I9-et nagyon vissza húzná. És a max ereje is annak az I9-nek R5 7500F szintű legfeljebb. Nem tudom mennyi a max kereted ha minden iponról kell, hogy össze tudják szerelni akkor sima 4070-et linkeltem mellé. De árukeresőn van bolt ahhol RTX 4070 Super is van 247-ért. De akkor azt neked kell beszerelni bár egy videokártyát nem nehéz beszerelni egy nem hozzá értőnek sem.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2024. júl. 1. 11:45
 27/27 anonim ***** válasza:
2024. júl. 1. 18:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!