Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Régi HP nyomtató csak villog,...

Régi HP nyomtató csak villog, de nem nyomtat. Van rá megoldás, vagy kuka?

Figyelt kérdés

HP Officejet 100. Találtam hozzá 2 bontatlan patront, bele is tettem, de csak villog, a bekapcsoló gomb és az egyik tinta ikon is. (Bármelyiket kiveszem is villog az egyik)

Van erre megoldás? A HP app sem ír konkrétat, csak hogy hiba történt

2024. jún. 29. 00:12
 1/4 anonim ***** válasza:

Az érintkezőket alkohollal tisztítsd meg, ha elérhetők, ezt a típust nem láttam belülről. Amikor középre áll, kihúzod a hálózatból, ott marad a fej.

Amennyiben nem segít, 1000-res víz papírral, de ezt épp csak leheletnyit. Érdemes rátenni valami lappra, úgy végig húzni a kiálló bütykökön.

A patronok húznak csíkot kéztörlő papíron?

2024. jún. 29. 10:51
 2/4 anonim ***** válasza:
Amúgy nekem is villogott, és óvatos csatlakozók tisztítása segített. A réz oxidálódhat, ezért nincs kontakt sok állás után.
2024. jún. 29. 11:08
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi. Teszt oldalt sikerült kinyomtatni (Bár az azt írja hogy sem a színes sem a fekete nem érintkezik...) de gépről még nem sikerült nyomtatni
2024. jún. 30. 12:21
 4/4 anonim ***** válasza:
Amúgy drivert telepítetted gondolom.
2024. jún. 30. 12:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!