Milyen lézer az ami bántja a kamera szenzorát?
Szerencsére egyre kevésbé szokott lézer lenni, én magam évek óta nem láttam, talán négy vagy öt éve láttam utoljára mert rájöttek a zeneszolgáltatók is, hogy finoman fogalmazzak borzasztó "puruttya".
Egyébként a dolog soktényezős, függ az adott dióda teljesítményétől, az általa kibocsájtott fény hullámhosszától, attól, hogy milyen közege(k)en át éri el a szenzort, meg persze a beesési szögtől és még egy rakás dologtól. Az a biztos, ha lézeres fényforrás közelében nem fényképezel, nálam a szerződés is tartalmazza, hogy ha ilyen fényforrás működik, azt vagy kikapcsolják, vagy nem fotózom addig amíg ez meg nem történik.
Sajnos amúgy azok a lézerek amikkel esküvőkön találkozhat, nagy biztonsággal valamilyen távolkeleti webshopból származnak és abból rakták össze Őket amit épp a polcon találtak, így ha van is rá írva valami a fentiekből, koránt sem lehetsz biztos abban, hogy igaz is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!