Miért nem tudok bootolni dvd/cd-röl?
van 1 samsung dvd/cd olvasó/iró a gépemben, hiába rakom be elsönek hogy cdröl bootoljon, nem bootol, cd/dvdt olvas megnyitja szal nicns vele baj, eddig egy másik meghajtót használtam ha rendszert ujra akartam instalálni de az befuccsolt, most nem tudok mit csinálni ez meg nem bootol...
de mi lehet a baj?
Talán az eszköz nem áll készen az olvasásra, a boot -olás eme szakaszában. Bizonyos alaplapok BIOS-ában késeltetést lehet erre beállítani. IDE Detect Time Out/Delay vagy valami hasonló néven.
Milyen alaplapod van?
Akkor nem jó az író. Ennyi...
Illetve jó mert a lemezeket olvassa csak nem tudsz bootolni róla, ezért nem jó mégsem. Az én apósom is használja a DVD íróját már egy éve de bootolni sosem kellett neki arról. Most viszont Windows telepítéskor derült ki, hogy semmiféle
CD-ről nem bootol így megy vissza az üzletbe. Ezért mondtam, hogy nem jó a cucc...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!