Lecserélnétek egy R7 7700X et egy R7 7800X3Dre?
Ha igen miért? Mennyivel jobb?
Most jön ki a 9000 szeria nemsokára , egyből meg fog jelenni a X3D verzió belőle vagy arra várni kell még? Hogy van ez az AMD nél?
Nem fognak megjelenni az X3D modellek egyből, azok várhatóan jövőév eleje, de valószínűleg a konkurencia lépése a mérvadó ilyen szempontból is.
Nekem 5600X-em van jelenleg, gondolkodtam 7800X3D-n, mert az már tényleg elég jó upgrade lenne. Neked nem lenne annyira vészes, mert a 7700X-et eltudnád adni kb 100k-ba, nekem komplett generáció csere lenne.
Nyilván rajtad múlik, ha van mellé egy erős GPU-d akkor megérheti.
Akkor semmiképp. 4070 Ti alatt én nem cserélném, márpedig gaming-en kívül más értelme nem volna.
Ugyan erősen játék függő, de még egy 4070 Ti-al is átlag ~15% a különbség, és 4060 Ti vs 4070 Ti ~50% teljesítmény különbség.
Júliusban jön a 9000 és szeptemberre mondják a 9000x3d-t.
Valószínűleg marketing szempontból jó lenne ellenfél nélkül lenni a pályán mivel az Intel novemberre igéri az új cuccot.
De még mindig a videokártya a "gyenge" szerintem. A legtöbb címnél le tekerheted a grafikát és növekszik az FPS ez a processzor (e-sport címeken kívül) mindig 100%-on hajt egy ilyen kártyát. Majd ha ez kevés erősebb kártyát vegyél.
Köszönöm rendben,
Igen a mostani terv és ez egy jo ideig elég is lesz 9000 x3d és majd az rtx 50 es szériából lesz majd vszeg a 5070
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!