Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Rosszabbul járhatok egy ryzen...

Rosszabbul járhatok egy ryzen 3700x vs ryzen 5700x cserével?

Figyelt kérdés
Egy tizes ráfizetéssel bizniszeltem egy 5700x-et de olvasgatva olyan vegyes vélemênyeket talàltam. Jó tudom nem hatalmas ugrás de olyanokat is olvastam,hogy kicsit hűvösebb proci pl. Meg erre megint lenne 3 év garancia.

jún. 23. 10:45
 1/8 anonim ***** válasza:
Jó is, hűvös is +10000Ft-ot megér. Nem csináltál rossz üzletet. Összteljesítményben nem kimagasló az ugrás 3-5%, de egymagon elég magas 10-20% közötti növekedés volt a két generáció között. Régebbi játékokban szembetűnően erősebb, de általában is jobb minFPS-t produkál az 5700x.
jún. 23. 11:11
 2/8 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

akkor miert jarnal rosszabul?

ha tetelezuk fel legrosszabb esetbe ugyanott lennel de magad is irod gari van ra igaz procira annyira nem szamit altalaban mert vagy megy vagy nem, nem par even mulik az elhalalozasuk

de amugy meg nem ugyanott vagy vele modernebb es erosebb

jún. 23. 11:30
 3/8 anonim ***** válasza:

10 ezer forint ráfizetést szerintem nagyon megéri, bár az 5700X azért többet fogyaszt és talán a kicsit melegebb is mint a 3700X. De ha nem valami ócska alaplapod van vagy nem olyan tápot + videokártyád amivel a fogyasztási határodat súrolod akkor az nem fog számítani. Bár elvileg az 5700X egy ócska A320 lapba is elvan csak lesz valamennyi throotling. De sokkal jobban is teljesít. Kb annyival mint a 3700X a 2700/1700X prociktól.

[link]

jún. 23. 11:40
 4/8 A kérdező kommentje:

3/

Hát az alaplapom egy msi b550 a pro a tápegység neve hírtelen nem jut eszembe de márkás platinum a videokártya meg 6700xt meg van a gépben 32gb ram

jún. 23. 12:43
 5/8 A kérdező kommentje:
És amúgy proci cserénél újra kell telepíteni a rendszert?Mert többen is azt mondták,hogy felesleges ez nem olyan mintha alaplapot cserélnék.Van aki azt mondta jó pár éves rendszere van és már párszor cserélt alatta procit és sose volt semmi gond vele.
jún. 24. 02:14
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem kell újra telepíteni.
jún. 24. 08:08
 7/8 anonim válasza:
Penge géped lett. Jó csere volt.
jún. 27. 18:30
 8/8 A kérdező kommentje:

7/

Egyenlőre sajnos nem jött össze mert a vásárlóm is kamu volt meg az eladó is kamu volt.De nem mondok le a dologról.

jún. 28. 11:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!