Be tudom állítani egy TP-Link routeren hogy csak a CloudFlare IP címei kapcsolódhassanak befelé? Másokat ne engedjen, senkit.
A webes felület Access Control menüjében:
tudod szabályozni, hogy a helyi hálózaton levő kliensek (Host menüpont), milyen Internetes célokat (Target) érhetnek el és azokat milyen időbeosztás szerint (Schedule).
4-es az "Access Control" csak kifelé lehet állítani, pl. betiltani a Facebookot.
Én ilyesmire gondoltam: [link]
De lehet hogy sima routerrel nem lehet megcsinálni.
#6: Hát igen, sajnos ezek a konzumer SMB routerek a kliensek szűrésére adnak lehetőséget.
Említhetném az Openwrt-t:
viszont ahogy olvasom, ez eléggé kevés RAM-mal és Flash memóriával rendelkezik.
Egy házilag összerakott Linuxos (OpenWRT)/BSD-s (OPNsense) útválasztó/tűzfal, vagy egy jó kis Mikrotik router jobban konfigurálhatóbb.
Még mindig nem árultad el mi az a "CloudFlare IP" de ha jól értem sima portforvardot akarsz. Minden routeren be lehet állítani milyen tartományból fogadja el. Mi a gond?
"Minden routeren be lehet állítani milyen tartományból fogadja el."
Ezen a TP-Linken nem lehet a külső, Internet irányából látható IP-címet beállítani, csak a helyi hálózatbelit:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!