Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerintetek megéri ez a...

Szerintetek megéri ez a chromebook 50000ft-ért?

Figyelt kérdés

[link]

Fillérrekből kellene nekem egy laptop. De ezek a belépő szintű laptopok borzalmasak. Nekem csak levelezésre és böngészére kellene, esetleg office. Chromebook tud officet azt esetleg valaki tudja?

Mit gondoltok ennyiért egy belepő szintű tabletet se kapni.

Ez a Pentium 7505 amugy ahhoz képest combos mert amit a windows laptopokba tesznek 100 ezer ft alatt az fele ilyen erős sincs. Plusz ott virítana win11 esetén hogy a hardver nem felel meg a kovetelményeknek, meg a 4 giga nagyon kevés is.

De talán egy chromebookhoz pont elég? Elírásokért bocsánat mobilon pötyögtem.

jún. 11. 09:00
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
És mi lenne ha nem újat vennél hanem használtat? 50-ért remek Thinkpad-ek vannak amik ennél százszor erősebbek.
jún. 11. 09:04
 2/9 A kérdező kommentje:

#1 aksi nélkül vagy ami kb azonnal lemerűl. Plusz win11 feleljen meg a processzor, mert a 10 nem sokáig támogatott, ugy már azért más a helyzet. Továbbá a win11 elvileg majd kirajka a logot hogy nem felel meg a gep a windows kovetelmenyeknek ha nincs benne 16gb ram. Az se túl szerencsés.

Amugy anyumnak anno vettem egy ThinkPad-ot ami mai napig szepen megy. Igaz aksi mar anno se bírta, a win11 meg már hivatalosan nem tamogatott rá. Szóval nehéz kérdés

jún. 11. 09:09
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
Az ne érdekeljen, hogy nem lesz támogatott a win10, mert egyrészt úgyis meg fogják hosszabbítani a támogatását, másrészt egyébként is le kell tiltani a windows update-et, mert csak kárt okoz.
jún. 11. 09:11
 4/9 Kedves Vezető ***** válasza:
59%

[link]

Még a Windows XP is tökéletesen megfelel a célra.

Veszel egy használt laptopot, hozzá egy új akksit, rárakod, és süvítbis ssd/8/12 mag/RAM nélkül is az Office od. :)

jún. 11. 11:04
 5/9 Kedves Vezető ***** válasza:
*süvít is
jún. 11. 11:05
 6/9 anonim ***** válasza:

Még gyanúsan olcsó is, az Amazonon az ára kb. 120e Ft + vám + ÁFA. Ha nem zavar a német billentyűzet.

[link]

jún. 11. 15:08
 7/9 anonim ***** válasza:

"#1 aksi nélkül vagy ami kb azonnal lemerűl"

Én 60-ért vettem ami 3 órát bír akksival.

jún. 11. 15:45
 8/9 anonim ***** válasza:
4GB ram pentiummal... Ezért max 5 ezret adnék
jún. 11. 21:24
 9/9 anonim ***** válasza:
#8 Nem mindegy, milyen Pentium. Ez egy viszonylag combos modell, pár éves i3 teljesítményét azért hozza. Még Celeron N4020-szal is forgalmaznak új laptopot...
jún. 12. 07:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!