Szerintetek megéri ez a chromebook 50000ft-ért?
Fillérrekből kellene nekem egy laptop. De ezek a belépő szintű laptopok borzalmasak. Nekem csak levelezésre és böngészére kellene, esetleg office. Chromebook tud officet azt esetleg valaki tudja?
Mit gondoltok ennyiért egy belepő szintű tabletet se kapni.
Ez a Pentium 7505 amugy ahhoz képest combos mert amit a windows laptopokba tesznek 100 ezer ft alatt az fele ilyen erős sincs. Plusz ott virítana win11 esetén hogy a hardver nem felel meg a kovetelményeknek, meg a 4 giga nagyon kevés is.
De talán egy chromebookhoz pont elég? Elírásokért bocsánat mobilon pötyögtem.
#1 aksi nélkül vagy ami kb azonnal lemerűl. Plusz win11 feleljen meg a processzor, mert a 10 nem sokáig támogatott, ugy már azért más a helyzet. Továbbá a win11 elvileg majd kirajka a logot hogy nem felel meg a gep a windows kovetelmenyeknek ha nincs benne 16gb ram. Az se túl szerencsés.
Amugy anyumnak anno vettem egy ThinkPad-ot ami mai napig szepen megy. Igaz aksi mar anno se bírta, a win11 meg már hivatalosan nem tamogatott rá. Szóval nehéz kérdés
Még a Windows XP is tökéletesen megfelel a célra.
Veszel egy használt laptopot, hozzá egy új akksit, rárakod, és süvítbis ssd/8/12 mag/RAM nélkül is az Office od. :)
Még gyanúsan olcsó is, az Amazonon az ára kb. 120e Ft + vám + ÁFA. Ha nem zavar a német billentyűzet.
"#1 aksi nélkül vagy ami kb azonnal lemerűl"
Én 60-ért vettem ami 3 órát bír akksival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!