1/11 anonim válasza:
Ezt innen nem tudjuk. Vidd el hozzáértőhőz aki megmondja miért nem találja az operációs rendszert.
2/11 A kérdező kommentje:
Milyen hozzáértőhöz?
2024. jún. 10. 20:33
3/11 A kérdező kommentje:
Vaio sony laptopot melyik hozzáértőhöz érdemes vinni Budapesten?
2024. jún. 10. 20:34
4/11 anonim válasza:
első körben bármelyik olyan helyre ahol laptopot javítanak
6/11 A kérdező kommentje:
Eddig még csak elhagytam vmit vonaton.. Ezt nekem adta a nagynéném férje.
2024. jún. 10. 20:55
7/11 anonim válasza:
Legvalószínűbb, hogy vagy tényleg nincs a merevlemezen, ssd-n (attól függ mi van benne) operációs rendszer, ezért kell rá tenni egyet vagy elromlott a merevlemez, ssd. Ekkor ki kell cserélni és arra rakni oprendszert. De előfordulhatnak más problémák is, partíciót nem találja, bootmenedzser-probléma, bármi.
Az is lehet, hogy egyszerűen az előző tulaj kivette belőle a merevlemezt, amin a rendszer volt és azt megtartotta magának, csak a gépet adta oda neked.
8/11 A kérdező kommentje:
Oksa, köszönöm
2024. jún. 10. 23:03
9/11 anonim válasza:
Csak az operációs rendszert (Windows) nem találja. Ez önmagában nem komoly gond. Ha benne van a HDD/SSD (és jó) valószínűleg egy telepítés megoldja a problémát. Ha van honnan/mit betöltenie lehet, hogy hibátlan amúgy a készülék.
10/11 A kérdező kommentje:
Oksa, mivel nincs benne dvd olvasó, nem tudom hogy lehet rá rakni, de megkérdezem a chat gpt-t, hátha megmondja
2024. jún. 26. 15:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!