Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melegedő videokártya, újrapasz...

Melegedő videokártya, újrapasztázásra lenne szüksége?

Figyelt kérdés
került hozzám egy ilyen kártya [link] asszem anno ezt a típust úgy híresztelték hogy elég jó hűtése van, de nem igazán néztem teszteket hogy ez mit jelent a gyakorlatban. elkezdtem vele játszani, és nézni az értékeit MSI Afterburnerrel, majdnem 100%-os kihasználtságban, sajnos egy óra után ott jár hogy 77-79 fokos, az rémlik hogy 80 fölé nem nagyon lenne szabad engedni semmit. nem nyúltam manuálisan sem a venti beállításokhoz sem az órajeléhez. gondoltam arra is hogy elég vacak házba került, de van rajta rendszerhűtő venti elöl-hátul, és a 10 éve berakott I-5 proci sem mászik 70 fölé benne gyári hűtővel, max terhelésen órák alatt sem.
jún. 10. 16:32
 1/3 anonim ***** válasza:
Teljesen normális az a hőmérséklet.
jún. 10. 16:39
 2/3 anonim ***** válasza:
Teljesen normális hőfok ilyen terhelésnél.
jún. 10. 16:42
 3/3 anonim ***** válasza:

Mivel a 1060-asnak 94°C a megengedett maximális üzemi hőmérséklete, így itt semmi probléma nincs. 😉

"rémlik hogy 80 fölé nem nagyon lenne szabad engedni semmit"

Nagyon sok modernebb cuccot örülsz, ha 80°C környékén tudod tartani.

Nekem az Rx6600xt rendbe rakva undervoltolva ilyen meleg. Igaz az 110°C-ig melegedhet hivatalosan.

De a melegedés egy jó ideje nem akora probléma a CPU és a GPU is, ha a határ közelében jár elkezdi visszavenni az órajelet, hogy csökkenjen a melegedés. Kárt nehéz így okozni a gépben.

jún. 10. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!