Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez meddig elég még?

Ez meddig elég még?

Figyelt kérdés

Alaplap: ASUS Prime B550M-A DDR4

Processzor: Ryzen 5 5600X

Videokártya: AMD RX 6650XT. 8GB

Gépház: FSP CST130B

Memória: Corsair vengeance 2x8gb 3200 MHz DDR4

Táp: Chieftec ECO series GPE-600S

Processzor hűtő: Gyári

Háttértár: 2db Kingston 500gb M.2 SSD

Kevés játék van ami tetszik de ha mégis valamelyik bejön akkor még 2-3 évig ez elég amim van? közepes beállítással 1920x1080p felbontással

szoktam játszani .

jún. 10. 13:10
 1/3 anonim ***** válasza:
Jó esélyel elég lesz. Ezt a gépet összeakarod rakni új alkatrészekből vagy már megvan?
jún. 10. 15:05
 2/3 A kérdező kommentje:

már megvan.

jún. 10. 19:39
 3/3 anonim ***** válasza:

Akkor ez jó lesz így bár én kicsit másképp raktam volna össze csak ezért kérdeztem!

Alaplap nem tudom mennyi volt akkor amikor vetted. De most azon az áron az ASrock B550M Phantom Gaming 4 jobb. De ezzel is rendben leszel akár X3D procival is.

A vga ha használtan lett véve akkor rendben van bár egy RTX 3060 12gb-vel jobban jártál volna, ha újonnan akkor viszont RX 7600 van már régóta RX 6650 XT áron ami újabb és gyorsabb.

És tápnak is SilentiumPC Vero L3 vagy inkább Seasonic B12 tápot vettem volna ha csak nem régebbről maradt meg ez a Chieftec ECO. Bár szerintem nem lesz gond ezzel az ECO táppal Tier E kategóriás de szerintem ha lesz is baj vele az egész gépedet nem vinné el legfeljebb a táp fog szarakodni. De ilyen tápoknál is vannak kivételes esetek amikor évekig elmennek még egy olyan konfig mellett is ami a határát feszegeti. Mert a 600W még egy Ryzen 5800/7900X vagy I7 14700 + RTX 4080 Super mellé is elég lenne csak oda kicsit minőségibb darab lenne ajánlott.

jún. 11. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!