Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Erről a tápról mi a vélemény...

Erről a tápról mi a vélemény meg ez jó gyártó?Van neki weboldala is és ott Németnek tűnik.🤔

Figyelt kérdés

[link]

[link]

jún. 9. 20:30
 1/3 anonim ***** válasza:

Ismételd utánam: nem a tápon spórulunk, hanem a többi alkatrészen.

[link]

Innen keress magadnak egy A- vagy B-kategóriás tápot. Ha nincs a listán, vagy a B-kategória alatt van, akkor az nem táp, hanem jobb esetben elektronikai hulladék, rosszabb esetben pedig ketyegő bomba. A cég lehet, hogy német, de a táp garantáltan kínai gyártmány, vérgagyi kondikkal.

jún. 9. 20:57
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem tudok róla, hogy ez az Inter-Tech árulna megbízható tápegységet. Ez teljesen független attól, hogy milyen országban van a cég bejegyezve, attól még simán árulhat kínai szemetet, mutatós csomagolásban. Ha ennyi pénzt akarsz tápra szánni, akkor ezerszer inkább MSI MAG A550BN.
jún. 9. 20:59
 3/3 anonim ***** válasza:

Ezt az Inter-Techet mostanában egyre több előre összerakott gépbe bele teszik. És én már RX 7800 XT + I5 13400F gépbe is láttam ilyet. De ettől még nem venném meg mert nincs teszt róla.

Azért az túlzás, hogy Tier B alatt nincs jó táp. Bár jó ha Tier B feletti. De még Tier C-D minősítésű tápok is elég jól kiszokták bírni akár nagyobb gépek esetén is. És nem is nagyon durranak el. De alatta már van esély arra, hogy probléma legyen egy idő után a táppal. Vagy elkezdi lekapcsolni a gépet vagy eldurran. Vagy legrosszabb esetben az egész gépet viszi általában ezek a Tier F-G kategória. És a noname tápok között volt már pár ilyen. És annak az Inter-Tech tápnak az árán is tudsz venni Tier C besorolású tápot. Szerintem az Inter-Tech közel nem ilyen biztonságos. Tudom, hogy ez minusz 120w de egy táp lehet 3000w is ha ennek a töredékét nem tudja biztonságosan leadni.

[link]

De ha Seasonic B12 főleg a félmoduláris modellig eltudsz menni árban 22-25k akkor még biztosabb lehetsz a tápban.

De a linkelt tápegység mellé is tehetsz akár még RTX 4070 Ti Super fogyasztású kártyát is.

jún. 9. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!