Dell Latitude E5510 (2010) laptop thermal pad vastagság?
Figyelt kérdés
valaki esetleg meg tudná mondani a chipset hővezető lap vastagságát? cserénél összemértem a régit és az újat, viszonylag egyformák voltak (1.5mm) viszont sehol nem találtam hogy gyárilag mekkorát rak alá a Dell2024. jún. 7. 18:03
1/2 Közveszélyes Kontár válasza:
Az egy szabanyvastagsag
szoval az lehetett
hofokokok javultak romlottak? probald ki
ha mikor osszeteszed es paszentos akkor jo lesz
ha tul szoros lenne (felesleges plusz) az nem lenne jo de esetedben ez keptelenseg lenne
ha lotyogne (mozogna) az is ertelemszeruen nem jo (nincs jo erintkezes)
bar erre se lenne esely
2/2 A kérdező kommentje:
egész nap ment a laptop, nem produkált problémát, chipset hőmérsékletét nem tudom mérni :/ mikor felraktam nem lapult szét a hőpad, nagyon nehéz megnézni mert műanyag burkolat körbe öleli szegényt, gondoltam hogy felrakom duplán a hőpadot akkor tuti jó, viszont félek hogy 3mm sok lesz neki és megemeli minimálisan a hűtőt annyira hogy a proci ne érintkezzen a hűtőbordával, neten semmi infót nem találtam
2024. jún. 9. 00:17
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!