Ha elsősorban a játékok streamelése a cél mindegy milyen grafikán akkor melyik spec lenne a jobb?
Figyelt kérdés
7845hx 12mag/4060 vagy 7940hs 8mag/4070? Mind a 2 tuf, és lehet menne közben a bőngésző, tehát 2-4 program futna összesen. Bf2042, warzone stb. lenne a stream játék, 1440p felbontáson, mindegy milyen grafikán.2024. jún. 4. 16:53
1/11 anonim válasza:
Nem egy kategória a kettő, nyilván ez árazásban is megmutatkozik. Mennyiért?
Tehát nyilván az utóbbi az erősebb/jobb, ez nem kérdés. Kérdés az, hogy neked megéri-e többet kiadnod érte. Itt nem 100 ft a különbség valszeg. Több.
5/11 A kérdező kommentje:
Tehát akkor több mag legyen vagy inkább erősebb kártya ilyen feltételek mellett?
2024. jún. 4. 17:25
6/11 anonim válasza:
Ha elsődleges a játékok streamelése akkor miért laptop?
7/11 A kérdező kommentje:
Azért mert nem szeretem a gépet, és előny a kis méret és a hordozhatóság mellett az erő.
2024. jún. 4. 17:34
8/11 anonim válasza:
A laptopoknál pont hogy az erő nem előny hanem hátrány. Először is a videókártyák mobil verziói sokkal gyengébbek mint a desktop társai. Egy mobil RTX4070 nem egyenlő a desktop RTX4070-el. A processzorok energiatakarékosságra vannak optimalizálva főként nem teljesítményre stb. Másrészt árkategóriában sokkal dràgábbak mint az egyenértékű desktop társaik. Ha tényleg fontos a hordozhatóság oké. De ne csodálkozz ha hamar leamortizálod az aksit streameléssel és gaminggel. A laptopok egyszerűen nem erre valók hiába húzzák rájuk a gaming jelzőt.
9/11 A kérdező kommentje:
Tudom, de lehetne inkább a kérdésre válaszolni?
2024. jún. 4. 17:47
10/11 anonim válasza:
Ha értékelhető fpst szeretnél akkor inkább az RTX4070-eset válaszd, bár nem tudom mennyire fog beférni a TDP keretbe a 3D és az NVENC együtt.
Bár ahogy nézem az IGPben is van rendes enkóder, ott is mehet a streamelés.
Én a kérdésben szereplő másodikat venném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!