Új vagy használt ram-ot vegyek?
Figyelt kérdés
Használt Kingstone/Samsung vagy új Hikvision/ Silicone power márkájút? Árban kb ugyanannyi. 8gb ddr3as kell nekem 1600mhz.2024. jún. 3. 06:20
1/10 SIDLER22 válasza:
RAM-oknál általában nincs elöregedés. Nincs igazán olyan alkatrész ami tönkre mehet benne. Szerintem a használtakkal jobban jársz.
2/10 anonim válasza:
Jó a használt is, de megbízható eladótól vedd.
3/10 anonim válasza:
RAM-ot és háttértárolót csak újonnan.
Én jártam már úgy RAM-al, hogy 1-2 év múlva lett hibás. Garanciában cserélték.
4/10 anonim válasza:
DDR3-at használtan, az új ára -ha még lehet egyáltalán kapni - irreálisan drága lenne.
5/10 A kérdező kommentje:
Na akkor máshogy teszem fel a kérdést.
DDR3-as RAM-nál fontos a jó márka? Ugyanolyan paraméternél számít, hogy nem Kingstone hanem Hikvision?
2024. jún. 3. 12:37
6/10 anonim válasza:
Teljesen lényegtelen, a DRAM ICket 4 gyártó gyártotta, mindegyiken ezek vannak.
7/10 anonim válasza:
8/10 anonim válasza:
9/10 anonim válasza:
"irreálisan drága?"
Az. Abból a 8000Ftból ha szerencsés akkor tud venni 4x8GBot.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszi bár én 5ezer körül láttam újakat és használtakat is úgyhogy jó hogy linkeltetek olcsóbbat, így viszont a használtak felé megyek úgy érzem
2024. jún. 3. 15:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!