Mennyire jó ötlet így szállítani PC-t?
nem szokott altalaban gond lenni pc szallitassal
ha van lehetoseg biztosabb szallitasra akkor? csak ha muszaj?
ujsagpapiral a gep belsejet? Mert annak inkabb tobb kara is lehet
ha cpu huto is olyan mozgekony miert nem veszed ki azt is?
Nincs mivel jelenleg letisztítanom a procit, miután leszedném a hűtőt. Max papír, de az szerintem nem szedné le 100%-ban.
Papír milyen problémákat okozhat?
csak annyit mondok hogy kesz gepeket is dobozban szallitjak es nincsenek kitomve
a tomes barmiben kart okozhat,
tomesnek ugy van ertelme ha jol kitomod feszesre, de annal tobb kart okozhatsz kozben
tomni epp ezert nem szoktak
hanem a dobozba van ami fixalja a gepet
es csak megjegyzem vga is bent van kozben gepben
a legtobb ilyen szallitonal a doboz szallitas kozben lehet se vizszitesen se fuggolegesen kozben es mozoghat is
szoval...
Az en gepem 3500 kilometert utazott, monitorral egyutt, vga nelkul, kozepes meretu coolerrel. Az ures teret kitoltottem nagy meretu buborek foliaval.
4 kulombozo futaron keresztul, gondolod mennyire vigyaztak. A tapot idovel csereltem, az kapott egy nagyobb utest, minden mas mukodik.
Szoval te nyugodtan viheted vonaton, meg fogja birni.
Ha erősen göröngyös földúton szállítod beragadt gázpedállal miközben a padló és a menyezet közt ugrál a pc; akkor én a nehéz dolgokat kiszerelném. Pl procihűtő és vga kártya.
A paszta wcpapírral letörölhető, persze visszaszereléskor újra pasztázandó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!