Mennyiért vállalnak mostanában a számtech boltok egy proci újrapasztázást? (esetleg akkor már teljes kiporolást asztali gépnél?
Figyelt kérdés
máj. 31. 20:31
1/8 anonim válasza:
7000Ft (Budapest, Aqua), de általánosságban, 6 és 12 ezer forint között.
2/8 A kérdező kommentje:
ez valami hihetetlen, tényleg itt mozog ahogy utánaolvasgatok, hát már ennek a felét is sokalltam volna, akkor inkább megcsinálom magamnak
máj. 31. 21:24
3/8 Kedves Vezető válasza:
Minden szolgáltatás drágább, ha nem magad csinálod. De szerintem is inkább vegyél egy jó pasztát, és csináld meg.
4/8 Közveszélyes Kontár válasza:
#2 ha kesz vagy szamolgass mennyit kernel el ha masnak csinaltad volna
amugy azert is dragabb egy szolgaltatas mivel adozni kell mindenert es valamenyi haszonert dolgozik mindenki
5/8 anonim válasza:
Nem egy olyan dolog, amit otthon ne lehetne megcsinálni, de ha valaki full analfabéta, akkor érdemes inkább kiadni ezt az összeget, elvégre több évre szól a dolog, nem a következő hétvégéig. Mert tulajdonképp szét kell szedni az egész gépet, ha olyan a procihűtő kivitelezése. Mert oké, hogy ezer valahányszáz Ft egy 2g-os Arctic MX-6, de ha valami törik a lapon, vagy megy a cibálás erőltetés, netán még a procit is kiszedi aztán a pint is barmolja, na az már sokkal többe fog kerülni.
6/8 A kérdező kommentje:
igazatok van, érthető hogy drágább. csak nem gondoltam hogy ennyivel. modern pc-k és laikusok esetében talán érthetőbb, de nekem pl, egy olyan van amibe csak 4. generációs intel procik mennek, és inkább elhagyni kéne már az egészet mint "szépítgetni", na ilyenkor senki sem ad ki szívesen 6-12 ezreket. csak hát amíg az új konfig nem lesz meg, mégiscsak a régi gyári hűtő bömbölését kell hallgatnom a régiben. tudom a köztes megoldást, veszek pasztát ezerötért, és megkérem egy ismerősöm hogy segítsen
máj. 31. 22:23
7/8 anonim válasza:
Lehet beült a por a hűtő bordái közé, vagy csapágyasodik a venti, ha nagyon régi. Nézzél valami másik hűtőt is akkor, "filléres" tétel. A lényeg, hogy LGA 1150-hez passzoljon. Cooler Master, Arctic Alpine 12, 3-4 ezer Ft-ért vannak jók. Veszel mellé a már említett MX-6-ot aztán ismerősöd segít. 4-5 ezer Ft-ból megvagy a következő konfigig.
8/8 anonim válasza:
7000 szerintem olcsó manapság. Munkadíj, adók, mindenfszom... ennyiért fél órát se fog foglalkozni vele senki. Ez egy nagyon felületes takarítás+pasztázás, ami ennyibe kerül csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!